Jun 21, 2012

Jason Mraz & His Band Live In KL 2012

{ Stadium Merdeka . 19th June 2012 }


♫ Jason Mraz - Make It Mine
" Wake up everyone How can you sleep at a time like this.Unless the dreamer is the real you. I don't wanna wake before the dream is over. I'm gonna make it mine. Yes I, I know it. "



{ Pictures From Instagr.am. Follow Me : pypylamb }


Tidak ada lagi perkataan yang saya boleh gambarkan tentang konsert ini melainkan 'AWESOME'. Kami pergi berenam ( Saya, Mr Kudud, adik Mr Kudud, kakak ipar saya, dan cousin-cousin Mr Kudud ). Nasib baik kami sampai on time, cuma terlepas opening act dari artis tempatan. Kalau korang peminat Jason Mraz, memang tak rugi keluarkan duit beli tiket konsert Jason Mraz ni. Tiga tahun sudah saya pergi juga ke konsert Jason Mraz ni. Terus jatuh cinta dengan persembahan beliau. Malam tu paling special bagi saya, bila Jason Mraz menyanyikan lagu Mr Curiousity dengan suara ala-ala soprano. Meremang bulu roma terus !! Vocal memang superb. Kali ini Jason Mraz banyak menyanyikan lagu dari album terbaru beliau. Tapi tetap ada lagu-lagu hits seperti I'm Yours, Make It Mine, Remedy dan Lucky I'm In Love. Dengan music yang ala-ala santai, memang kami semua berseronok malam tu. Menari dan menyanyi lagu Jason Mraz sama-sama. Kalau ada lagi Konsert Jason Mraz ni in future, memang kami akan pergi lagi ! :)



Love,
LIZA RAZAK



55 comments:

Riena Haiqal said...

bestnya... Jason Mraz tu... sangat2 rugi tak dapat nak pegi sebab jauh sangat...

Sue-Rya Qistina said...

rajinnye pergi konsert. saya xdpt la nk pergi konsert2 cmni, ade anak tecik kan. so, agak susah skit. AJL dulu pun kebetulan je hubby perform ..hehe

Cik Saila said...

tak pernah miss lagu2 Jason Mraz!! Bella Luna paling ohsem bg saya :D tp xde chance nk pergi konsert dia :((

cawanmerah said...

hai hai.. besar gedabak gambar2 kat sini. :)

saya tengok konsert dari katil je la~
(tak sanggup sesak2) hehe

@cu SaYaNg said...

best nye...dah lama tak tengok concert

::dEyb:: said...

alamak, boleh pengsan kalau tgk JM dekat2..haha ;)

teratak hati said...

Tak pernah pegi konsert pun..

Rai said...

best gila boleh nyanyi sama sama dengan jason mraz..lagi dia santai kan..suka sangatt..

diera_nadiera ulalaaa~ said...

:) waaahh minat sgt ngan die..
tp syg xdpt g :'(

saharinasaharudin said...

bestnyaaa.mnat Jason Marz jgkk.suara dia,fulamakkk.mmg sedapp :))

TF said...

sy suka gak lagu2 jason mraz..santai je..bestnya..

ellynadyra said...

lama tul tak pi tgk concert, last tgk konsert Maroon 5......mesti enjoy gila kan!

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye...tp rietta krg suka crowd....

Lia said...

wahhh bestnyaaaa... :-)

Rara Nasiha said...

hey dear, i pegi jugak. yes, serious memang sangat awesome. tak rugi pegi. lepas ni ada lagi, memang wajib pegi. :)

Yana Libra said...

seronoknya~ :)

cikwahidaidris said...

bestnyaaa dapat pi konsert Jason Mraz :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

bestnya:)

Aishah Jahirah said...

concert....mesti sesak..

Mama Gee said...

aaaaa termisss.......suka gak Jason Mraz ni....

sully86 said...

HE IS SUPER AWESOME!! SECOND TIME TO HIS CONCERT AND HE IS STILL AWESOME!!

aniswany said...

i'm yours..lagu peberet sepanjang zaman..huuuu

Syahmi Meon said...

gud luck! era dtg sini nak tag kami untuk join contest mudah dan lumayan!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

Nur Aischa said...

wahh bestnyaaaa :D paling suka lagu jason mraz i'm yours. hehehe~

Syahmi Meon said...

sy dtg sini nak promote contest mudah.. marilah join!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

Syazana Zainn said...

rajinnya pi konsert :D

tiket die mahal la -,-'

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhhhhh!!! sy sangat jelesssssssssssss....huhuhuhuhu

syakey said...

eh eh!

bestnyaaaaa!

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : x pe..next time boleh pergi lagi

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : x per sis..nanti kalau anak dah besar sikit..boleh la tengok

Liza Razak said...

@cik saila : saya pon suka lagu bella luna tu..next time boleh pergi lagi kan

Liza Razak said...

@cawanmerah : haritu pun agak sesak jugak laa..nak parking punyalah susah

Liza Razak said...

@acu sayang : concert haritu memang best :)

Liza Razak said...

@deyb : sama lah dengan saya..hehe. sbb dia cute sangat

Liza Razak said...

@teratak hati : ye ke sis?

Liza Razak said...

@rai : memang santai haritu...nyanyi sama2 dengan jason mraz

Liza Razak said...

@diera_nadiera ulalaaa~ : next time boleh pergi lagi :)

Liza Razak said...

@saharinasaharudin : kan...memang sedap

Liza Razak said...

@TF : tu la..best kan

Liza Razak said...

@ellynadyra : bulan 9 ni ada konsert maroon 5..jom tengok !!

Liza Razak said...

@henrietta jose : konsert jason mraz haritu mmg crowd gile

Liza Razak said...

@lia : memang best sis :)

Liza Razak said...

@rara nasiha : betul tu..tiap2 tahun pon saya sanggup pergi

Liza Razak said...

@yana libra : seronok sangat :)

Liza Razak said...

@cikwahidaidris : memang best sis :)

Liza Razak said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ : best sangat :)

Liza Razak said...

@aishah jahirah : malam tu memang sesak..nak parking kereta pon susah

Liza Razak said...

@mama gee : saya pon minat gile :)

Liza Razak said...

@sully86 : true !!

Liza Razak said...

@aniswany : betul tu !!

Liza Razak said...

@Nur Aischa : saya pon suka jugak lagu tuh

Liza Razak said...

@Syahmi Meon : nanti saya jenguk ye :)

Liza Razak said...

@Syazana Zainn : ade jugak yang murah..saya tengok yang murah tu je..hehe

Liza Razak said...

@Ahlam Miera Amirul Shafie : next time awak boleh pergi jugak nanti :)

Liza Razak said...

@shakey : memang best & awesome !! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...