Aug 10, 2012

Harrods Tote Bag GIveaway By Liza Razak


Buat pertama kalinya, saya nak buat giveaway sempena bulan Ramadhan yang mulia ini...hadiahnya...jeng..jeng..jeng ...Harrods Golden Tote Bag! Tote bag ni sebenarnya kepunyaan saya tapi saya tak pernah guna lagi. Tag pun masih ada. So...saya decide untuk hadiahkan kepada follower yang bertuah.  Giveaway ni khas untuk follower-follower yang selalu menyokong dan berkunjung ke blog saya.

Syarat-syarat giveaway ni mudah sahaja :

1. Follow blog saya 

2. Buat entry bertajuk " Harrods Tote bag Giveaway by Liza Razak "

3. Letakkan banner (di bawah ) beserta link giveaway ini di dalam entry.


4. Part ini paling penting...sebab gambar korang yang akan menentukan siapa yang akan saya pilih. Tema gambar adalah " My Favourite Outfit ". Tak kisahlah outfit jenis macam mana pun sama ada dress, jeans+blouse ataupun baju kurung. Janji korang suka outfit tersebut. Gambar pulak saya tak kisah sama ada edit atau tidak. Kalau boleh gambar berseorangan, kalau beramai-ramai pun tak per, asalkan ada caption korang yang mana satu yer. Saya akan pilih outfit yang paling praktikal dan menarik. Hanya letakkan gambar sahaja, tak perlu caption.

5. Last sekali, selepas publish entry anda, sila letakkan link entry tersebut ke dalam ruangan komen entry giveaway  ini. Kalau nak tag follower lain pun boleh, saya tak kisah :) Saya akan berkunjung ke blog korang untuk sahkan penyertaan

6. Tarikh tutup giveaway ni adalah pada 10 August 2012 (pukul 10 malam).

7. Saya akan umumkan pemenang pada minggu berikutnya. Saya mungkin akan tambah hadiah untuk tempat kedua dan ketiga...Nanti saya akan umumkan kemudian yer, Insya Allah.

Harap follower saya berminat untuk join giveaway saya ni :)




Love,
LIZA RAZAK




83 comments:

norinaomar said...

wauwiiii..golden gitu..
my favourite outfit???????

*belek baju dalam gerobok (^_^)

nurdani said...

wow..bag yang cantik

haz said...

wahh.. bestnye GA dia... ^^

ieedaz @ mama_isha said...

Wow menarik ni, harus join utk support puan liza yg gojes ni.. mama isha nk kena belek2 pic mane sesuai dulu, nanti mama isha join eh :-)

Riena Haiqal said...

nak join sangt2 tapi tak pandai nak letak banner kat entry.. mencinyaaaaa. nak belajar cepat2 ni.. sebab nak menang beg tu. cantik ar

mama aryan said...

ala..akak tak pandai nak bergaya nih..

pinky said...

wahhhhh liza buat GA...harus ni...klau ada ms...=P

Cik Saila said...

i want the golden one! :)) tp malu la nak capture diri sndiri utk dinilai..huhuhu..kak liza,boleh tak kalau picha tanpa muka? hikhik ;)

Wawa Tasliman said...

bag tu colour apa liza? wow, nak join lah. nak tambah koleksi my Harrods bag.. will be back.. :)

KhaiRin : anies said...

jap ek liza..nk selongkar dulu memory card ni..ada ke x pic nyer..

:: Mrs.Eady :: said...

insya Allah akan join :)

HeNRieTTa JoSe said...

nanti rietta join....bab nk publish gmbo sendiri....errr....hehehe...try my best....

Siti Sakinah Binti Ishak said...

wow!

ini sudah bagus!

hehe

selamat berpuasa, kak :)

Cik Kiah said...

nak join! tapi nak test2 baju dulu! heee

che mid said...

Salam kenal dari Che Mid.. ala baru singgah sini, takkan nak join kut.. malu lah..

MiaJie said...

I joined sis :))

http://miajie.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

onie said...

in sha Allah onie join :)

Rai said...

alamakkkk..tang outfit tu fail la.. takde sapa ke nak jadi fashion advisor saya ni...

drzira said...

tk pndai la nk bgaye2 haha

nurul huda jumri said...

nak join jgk lah...hee...(^_~)

baby lydia said...

sayang..klu nal join cam ne ??ajar kn..

N.Aima K said...

assalamualaikum..

Done join your segmen sebagai tanda sokongan ;)

http://tsukinano.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

Mooniqueen said...

Bestnya boleh buat handbag raya...

Michelle Hopell said...

mcm menarik je.. :)
btw selamat berpuasa ^__^

lovely said...

dah joint..
http://lovelyberryintheblog.blogspot.com/

jemarisuri said...

harrods...mmg cantik..
moga ramai yg join nti..gud luck ye..

Chic Na said...

wah menarik. :)

Nadia Azira said...

nadia join! =D

http://retrojingga.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

saharinasaharudin said...

Wahhh,bestnyaaa.dpt tote bag harrods tuu :))

aDyLLa OmaR said...

santiknya bag itu!!

*shining eyes*

Nina Zee said...

salaam...
Liza I join

http://ninazee.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

cik chinta said...

skenye, tp mls nk wat entri tang outfit tu. ha8. btw, slmt berpose (:

anyss said...

Assalamualaikum,
Fuhhhhhh! boleh pakai raya nanti tuh!

nadzirah sofia said...

besnyer..nak join laaa

nizatusyeida said...

wahh,,cantik sangat..mesti joint nih..teheee

amy roslan said...

hi kak liza! selamat menyambut ramadhan al-mubarak. this is my entry! hopefully dapatlah this bag untuk raya ;-)

http://sillywillybillybanana.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

- M A S H - said...

Kita join ye :)

http://miasheta.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

cantiknya beg!;)

Rosidah Binti Muhamad said...

Wow..liza pun dah buat..
sis nak join ar..

Delimasari said...

excited nk join

ct cheery said...

saya nak join leh tak?

Ummu Ilham said...

Hai dear..
This is my entry..

http://ummuilham.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

Alin Marlini said...

dah join :)

http://cinta-matahariku.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

FIRDAUS HUSAIN said...

lelaki boleh join ? hehe :)

azievee said...

shanteknyer

ai join ekk liza razak

http://azievee.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

anif abdullah| AA said...

wow! looks gojes.haha

aquagugurl said...

joint jugak :)

http://chintahati81.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

mi$$ch0c0laTe said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

sy joined :)

iman hasanah said...

nurul join..
http://iman-hasanah.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html
tq

The ShomeL TwinZ said...

cantinnye bag :) like3...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gd luck pada yang join ;)

Liza Razak dapat kad raya ;)
http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/2012/07/kad-raya-top-20-commentators.html

fuza said...

1St time nak join GA.. suka suka join mana tau ada rezki.

http://fuzamusa.blogspot.com/

Delimasari said...

Udah Joinnnnnn

http://hanimsain-delimasari/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

fuza said...

Cuba suka suka

ieedaz @ mama_isha said...

liza yg comel, ni mama isha join yer...tq! :)

http://ieedaz.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

zulhilmi tempoyak said...

tp xde ms nk buat... hhuhuhu...tlg carikan bb.. pls2.. heee

Lara Hani said...

nice.

:)

Fadlina Nasir said...

Sis Liza,tengok ni..:))

http://fadlinasir.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

Arigatok Kosaimas!

Syafiqah Hashim said...

insyaallah..nak join :)

Edy Fee said...

perghh hadiah kelas giler

nizatus syahida said...

join GA ni..=)

http://nizatussyahida.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

tq..

Marya Yusof said...

As salam Liza,

Cantiknye beg Harrods tu...blink2 lg... semoga dimurahkan rezeki ye :))

*Header tu looks stunning & pro ! Impressed :))

Fathiyah Selamat said...

wow!! cantek la itu bag.. tp sye tak de gambar yg cantek la untuk di bg.. acane tu??

anakGAJAH said...

nah! :)

http://biskutsarkasfull.blogspot.com/2012/07/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

dah lama tak join giveaway macam dulu, so nak try join lerrr ^^v

Princess Nusy said...

wow..nak bag saje boleh? hehe.. ^^

Lia said...

cantik bag tu.. :)

Niesa said...

wow!hadiah terbaik...harap2 berkesempatan join GA ni.. :)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

Sis Liza.. Ahlam join hehehe

http://ahlammiera.blogspot.com/2012/08/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

nadzirah sofia said...

http://sofiazira92.blogspot.com/2012/08/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

sy join sis :)

Wanie Suhaini said...

Me join! =)

http://wanieiniselalu.blogspot.com/2012/08/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

tq ms. Liza~

eintan nurfuzie said...

siyes.. like giler handbag tu

yong_liza said...

wowwee..yong dtg join GA nih ^^
http://flizzy86.blogspot.com/2012/08/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

widiea azira said...

nk kena shopping dulu lah baru join. .lmbt lg kn heheh

~ cik matahari ~ said...

ala tak pandai posing :( hukhuk.
tp pe pn da follow liza :) salam perkenalan ^^

Syafiqah Hashim said...

salam kak liza...
pika join giveaway ni :)

do check it here :-

http://syafiqahhashimxoxo.blogspot.com/2012/08/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

keep in touch
XOXO

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

wahhh.. mcam best jek :)

Sue-Rya Qistina said...

I'm in..hehehe..last min xtau nk pilih outfit yg cemane. kira hantam sajalah. :P

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/08/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

mama aleen said...

nak join nak join.. sempat lagi ni :)

mama aleen said...

ok, mama dah join.. tq

http://hafiz369.blogspot.com/2012/08/harrods-tote-bag-giveaway-by-liza-razak.html

ainraus said...

malu la sis nak join. wuwuwuwuw.

amalina husna said...

nk join! nk join! =)

Shaiful Zaidi said...

salalm ziarah..
dah tutup no GA ni.

Yimaster said...

aku datang blog ni pun nak tgok owner blog ni jer.. hahaha.. xpa kan? btw, nice share..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...