Aug 7, 2012

My Weekend In Instagram #17

“ I can choose either to be a victim of the world or an adventurer in search of treasure. It's all a question of how I view my life.”
Paulo Coelho,
Eleven Minutes




# Saturday . 4th August 2012
{ Iftar Bersama Hafiz AF
Bukit Jalil Golf & Country Resort }


Sabtu lepas saya dan Mr Kudud menghadiri majlis berbuka puasa dan kesyukuran Hafiz AF. Majlis diadakan di Bukit Jalil Golf & Country Resort. Seronok betul dapat berjumpa dengan family Hafiz. Serious mereka satu keluarga sangat baik dan friendly. Selain dari berbuka puasa buffet, dapat pulak goodie bag dan kad raya daripada Hafiz. Thank you Hafiz, family Hafiz dan Mr Zalli sebab menjemput saya dan Mr Kudud. ( Cerita lanjut dan gambar dalam entry seterusnya )


{ Souk Ramadhan @ Hello Deer, Damansara Uptown }


Balik je Iftar bersama Hafiz...kami menjengah ke Souk Ramadhan Bazaar di Hello Deer Damansara Uptown. First time kami menjejak kaki ke Hello Deer ni. Walaupun keluasan bazaar ni agak sempit dan kecil tapi booth yang ada kat situ memang awesome. Paling best ada booth Nurul Wonder Wardrobe. Saya sempat grab ethnic palazzo pants dari booth diorang. Selain daripada tu...saya ada beli sampul duit raya dari Wonder Milk.. comel sangat !! RM 1 untuk 5 keping. Next weekend pun ada lagi Souk Ramadhan ni. Sesiapa yang belum berkunjung lagi...bolehlah shopping di sana ( Cerita lanjut dan gambar dalam entry seterusnya )

{ Pictures Taken From Instagram . Follow Me : pypylamb }



Love,
LIZA RAZAK






42 comments:

N.Aima K said...

bestnya ada souk ramadhan yg happening!! i <3

Gieyana said...

bestnyer..can meet artis..:-)

jemarisuri said...

comel plak tengok sampul raya tu...kalau tak blhlah kirim kan...hihi

Nina Zee said...

hi Liza! :) best la dpt jumpe hafiz...
dia mmg ramahkan? tak sombong..
been trying to go to souk ramadhan tu.. :(

Nadia Elena said...

huiyooo..jeles2!! =D

Riri Yoorin said...

dh hampir 18 hari puasa.. gua blom sempat nk g iftar kat luar.. sebab tak nak missed lauk pauk mak hehe :)

anyway kasut tu nampak cute la

liza♥aufa said...

bestnya!!!

Alin Marlini said...

seronok dpt jumpa Hafiz yg comel tu..hehehe

The ShomeL TwinZ said...

wahhh syok2 dpt berbuka n berfoto2 ngan hafiz af, bertuahnye...

mummycda said...

bestnya liza dapat jemputan berbuka ngan artis....mesti happening kan...

Nadia Azira said...

wow, lovely weekend...
2 x happy lar ye..
rajinnye hubby teman kak liza...
bertuah badan... =)

Rai said...

bestnya aktiviti berbuka puasa awak sepanjang ramadhan ni kan.. happening sungguh..

ANIM said...

bestnya jumpa hafiz..favourite singer my 2 abduls

cha said...

mcm nk kene pg je bazar tu hehe

Kesuma Angsana said...

bestnyer! KA suka suara hafiz terbaik ...

Riena Haiqal said...

bestnya. siap jumpa Hafiz tu... hehehehe.. (^_^) terbaik

elyna mirsada said...

beznye dpt jmpa artis =)..nice shoes

Aishah Jahirah said...

bestnye iftar ngan awan nano...hehee

Zura said...

berbuka dgn artis...

Elie Lily said...

Lupa nak suruh kirim salam Hafiz. salam Ramadhan. :D

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye weekend....huhuhu...xsabar nak cuti....

Psss...liza if u dont mind, emel me ur mailing add at henrietta3321@gmail.com

Liza Razak said...

@N.Aima K : Alhamdulillah..

Liza Razak said...

@jemarisuri : sis boleh beli kat wondermilk

Liza Razak said...

@Gieyana : best sangat :)

Liza Razak said...

@Nina Zee : next week ada lagi sis :)

Liza Razak said...

@Nadia Elena : hehehe

Liza Razak said...

@Riri Yoorin : lauk-pauk mak jugak yang paling sedap kan

Liza Razak said...

@liza♥aufa : thank you :)

Liza Razak said...

@Alin Marlini : peramah pulak tu :)

Liza Razak said...

@The ShomeL TwinZ : thank you :)

Liza Razak said...

@mummycda : memang happening sis :)

Liza Razak said...

@Nadia Azira : mr kudud memang rajin ikut..hehe

Liza Razak said...

@Rai : thank you sis :)

Liza Razak said...

@ANIM : diorang pun minat jugak ek

Liza Razak said...

@cha : wajib pergi sis..best!!

Liza Razak said...

@Kesuma Angsana : betul tu :)

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : thank you sis :)

Liza Razak said...

@elyna mirsada : best sangat sis :)

Liza Razak said...

@Aishah Jahirah : Alhamdulillah...best sgt sis

Liza Razak said...

@zura : a ah...hehe

Liza Razak said...

@Elie Lily : salam ramadhan sis

Liza Razak said...

@HeNRieTTa JoSe : saya dah reply semalam..thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...