Aug 13, 2012

Pemenang Harrods Tote Bag Giveaway By Liza Razak

 
Alhamdulillah...akhirnya giveaway pertama saya telah berakhir Jumaat lepas.  Terima kasih banyak-banyak kepada semua follower yang menyertai first giveaway saya ini. Terharu betul saya dengan sambutan korang semua. Sebelum ini saya ada beritahu yang saya mungkin akan tambah hadiah untuk pemenang tempat kedua & ketiga kan? Ok...untuk tempat kedua & ketiga, saya telah mengambil keputusan untuk hadiahkan vintage necklace dari Pypy Lamb Studio. Sepatutnya hadiah cuma necklace sahaja tetapi pihak Instajaya pulak dengan murah hati sanggup sponsor goodie bag untuk giveaway saya ini. Terima kasih banyak-banyak Instajaya !

Bagi saya follower yang menyertai giveaway saya ni, semuanya cantik-cantik dan bergaya belaka. Susah jugak nak memilih sebenarnya. Terpaksa mintak tolong Mr Kudud untuk memilih sama. Akhirnya kami sepakat untuk memilih 3 pemenang di bawah ini. Jom check it out!!



PEMENANG PERTAMA : HARRODS TOTE BAG + INSTAJAYA GOODIE BAG



PEMENANG TEMPAT KEDUA : PYPY LAMB STUDIO BEAUTIFUL JADE NECKLACE + INSTAJAYA GOODIE BAG




PEMENANG TEMPAT KETIGA : PYPY LAMB STUDIO VINTAGE IN RED NECKLACE + INSTAJAYA GOODIE BAG



Tahniah kepada semua pemenang !! Kepada yang tidak berjaya, korang semua jangan risau, lepas raya nanti ada lagi giveaway dari saya. Yang penting lagi mudah !! Hadiahnya merupakan shawl Dian Pelangi dan pelbagai lagi hadiah yang menarik. Tunggu update dari saya selepas raya :)

Kepada semua pemenang, sila email nama, no telefon dan alamat ke :
pypylambstudio@yahoo.com

Hopefully korang email saya sebelum hari Selasa untuk mempercepatkan proses penghantaran pos sebelum raya. Nanti takut dapat parcel selepas raya :)



Love,
LIZA RAZAK



42 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

Takde rezki kali ni :(
Apepun tahniah pada yg menang!!! Mmg cantik2 outfit korang... :-)

Sue-Rya Qistina said...

oh my!! terkejut saya tgk result ni. seriously terkejut! pdhal bnyk saingan yg mmg sgt2 dan lbh gorgeous dari saya. apepun, thanks a lot sis di atas pemilihan ini. alhamdulillah..rezeki Ramadhan lg.. (i like the red necklace..hehehe) :D

pinky said...

tahniah pada semua...=)

akoo pae kembali? said...

hamboii bergayanyeee merekaa..hihi

Delimasari said...

tahniah kpd pemenang - pandai bergaya semuanya

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah buat pemenang....

Misz Mieza said...

Tahniah buat semua pemenang bertuah! ^^,

Rai said...

perghh..nasib baik saya tak masuk.. kalau tak memang memalukan je.. haha..

Chic Na said...

cantik2 semua. ;)

Ummu Ilham said...

Salam dear..
Mcm tk cayer blh menang giveaway ni..
Huhuhu..
Btw akak dah send detail tru email..
Let me know if u not receive it yet..
Thanks..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah buat pemenang :)

ascil.punye.lah said...

wahhhh!tahniah semua pemenang! =)

Dylla Abas said...

wahh...congrats!! diorang mmg sgt bergaya :)

Lia said...

tahniah pada pemenang tu.. :)

Kesuma Angsana said...

tahniah pada pemenang ye

✿Lady Ainaa✿ said...

Tahniah!! memang bergaya sungguh mereka.. awwwwwwwwww

- M A S H - said...

bestnya. tahniah semua :)

azievee said...

Tahniah pemenang2...mmg bergaya semuanyer

Tak Pe Je ~ TPJ said...

Salam. Tahniah:
1- Tuan Rumah, Her Other Half & Instajaya.
2- Para Pemenang.
3- Para Perserta.
4- Para Pengikut.

Hehehe. Congrats, Liza dearie..!

Riena Haiqal said...

tahniah buat semua pemenang.. (^_^)

Syafiqah Hashim said...

alhamdulillah..berjaya memenangi tempat kedua..amin-amin :)

Liza Razak said...

@ieedaz @ mama_isha : mna tau ade rezeki pulak ut next GA :)

Liza Razak said...

@Sue-Rya Qistina : congrats sis :)

Liza Razak said...

@pinky : betul tu..congrats

Liza Razak said...

@akoo pae kembali? : diorang semua memang bergaya

Liza Razak said...

@Delimasari : betul tu :)

Liza Razak said...

@HeNRieTTa JoSe : yeay!!

Liza Razak said...

@Misz Mieza : congrats!!

Liza Razak said...

@Rai : alaa..apa nak dimalukan sis..mana tau ade rezeki

Liza Razak said...

@Chic Na : betul tu sis

Liza Razak said...

@Ummu Ilham : congrats sis :)

Liza Razak said...

@Nurul Husna Mohd Hassan : tahniah!!

Liza Razak said...

@ ascil.punye.lah : yeay..tahniah!!

Liza Razak said...

@Dylla Abas : betul tu..mmg sangat bergaya

Liza Razak said...

@Lia : thank u sis

Liza Razak said...

@Kesuma Angsana : thank u sis

Liza Razak said...

@✿Lady Ainaa✿ : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@- M A S H - : betul tu..congrats !!

Liza Razak said...

@azievee : betul tu sis...mmg bergaya

Liza Razak said...

@Tak Pe Je ~ TPJ : thank you sis

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : kan..tahniah!!

Liza Razak said...

@Syafiqah Hashim : congrats !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...