Apr 10, 2014

Beauty Review : Magic Eyes Instant Eyeshadow




[SPONSORED POST]


Assalamualaikum & Hello.

Saya muncul kembali !! Dah macam biskut chipsmore pulak kan...hehe. Harini saya nak bercerita pasal instant eyeshadow. Pernah dengar? Selalunya kalau mekap ni, part eyeshadow yang selalu lambat. Ye la...nak pilih warna yang sesuai, lepas tu blending lagi. Nak pulak kalau tengah rushing masa tu, boleh mendatangkan kemarahan kalau silap pakai eyeshadow...hehe. Meh saya nak perkenalkan instant eyeshadow yang paling menyenangkan hidup ni. Nama eyeshadow ni, Magic Eyes Instant Eyeshadow. Bukan sekadar instant je tau...ada magic pulak tu.. Nak tahu apa yang magic nya? Jom baca lagi entry ni sampai bawah ok? Saya bagi penerangan beserta gambarajah..hehe


Dalam masa 10 saat jer, korang dah siap pakai eyeshadow ni. Eyeshadow ni ada pelbagai set warna. Saya cuma tunjukkan warna #12 Cotton Candy ni sebagai contoh. Setiap pasang eyeshadow ni didatangkan dengan 3 tona warna. Yang penting eyeshadow ni tahan lama. Sesuai digunakan untuk menghadiri dinner, kenduri kahwin, parti dan sebagainya.

Jom tengok tutorial bagaimana nak guna eyeshadow ni :


Dalam kotak tu akan ada sepasang instant eyeshadow. Kepingan eyeshadow ni direka khas untuk mata kiri dan mata kanan. Jangan silap pakai tau..nanti jadi tak cantik. Check betul-betul sebelum guna. Try acah-acah dulu untuk pastikan yang mana untuk mata kanan ataupun sebaliknya.


Mata sebelah kanan saya tu saya dah pakai instant eyeshadow ni siap-siap. Saya tunjukkan cara-cara pemakaian pada mata sebelah kiri. Mata kiri tu saya cuma pakai eyeshadow base sahaja, supaya eyeshadow lebih tahan lama.


Dah confident? Orait...let's move on to the next level! Ok..letakkan kepingan eyeshadow tu pada kelopak mata. Lepas tu tarikkan 'slide' kepingan tu sampai warna eyeshadow tu lekat pada kelopak mata.


Haa...macam ni rupanya lepas saya 'slide' kepingan eyeshadow tu pada kelopak mata. Nampak kelakar kan? Haippp...belum siap lagi tau! Kenalah blend sikit eyeshadow tu supaya tak nampak kelakar..


Nak blend macam mana? Tips dia senang je. Blend jer ikut sesedap rasa. Kalau rasa over sangat, blend lagi sampai korang puas hati. Saya suka blend sampai 3 tona warna tu tak berapa ketara sangat. Less is more...orang putih kata kan...hehe


Tadaaaa...dah siap!! Kan dah kata...10 saat je dah siap. Jimat masa dan sangat praktikal kalau travel. Tak perlu susah payah nak bawak segala mak nenek eyeshadow dan brush tu. Bawak je instant eyeshadow ni..selesai masalah.

Kat mana nak dapatkan Magic Eyes Instant Eyeshadow ni? Semestinya di Supermodel's Secret!! Kalau nak tengok warna-warna ataupun nak beli online boleh klik link di bawah ini :




Harga :
3 Pasang : RM 19.00
1 Kotak (6 Pasang) : RM 29.90
2 Kotak (12 Pasang) : RM 52.00


Korang juga boleh walk in ke beauty store Supermodel's Secret ni ataupun follow mereka di Facebook dan Instagram


BEAUTY STORE: 
1st Floor, 41A, Jln SS 15/4B Subang Jaya 47600 
(Same row as N Foods & Herbs with Hong Leong Bank)

MOBILE:
Call / SMS / Whatsapp :016-2801990 / 017-6691754
Line / Wechat: Supermodel2u

Instagram:
@ Supermodels_Secrets

TWITTER:
@ Supermodel2u

FACEBOOK:




Love,
LIZA RAZAK




FOLLOW ME


- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

6 comments:

norhidana miswan said...

waaaa bgs jgk nih kan, mmg betul2 magic, lama dh akak tak pakai eyeshadow kt opis nih, kes mls punya cite

Khai♥Rin : anies said...

boleh pakai berapa kali ni liza?

Rosewina said...

woww!! menariknya....cantik akk pakai =D

Kopiolimauice said...

good info..serius mmng terbaik hasilnya!

Ct Noraishah said...

wahhh...menarik !!!

Norliza Romizi said...

dah lama nak beli x beli beli pon uwaaa teringin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...