Apr 25, 2014

Selfie With Iman & Insyirah






“The simple things are also the most extraordinary things, and only the wise can see them.”
  Paulo Coelho, The Alchemist



Assalamualaikum & Hello.

Tadi belek-belek ipad terjumpa gambar kitorang dengan anak-anak saudara, Iman dan Insyirah. Bila tengok balik gambar-gambar ni alahai rindu pulak kat diorang. Dah la comel, pandai-pandai belaka pulak tu. Ye laa...orang tak ada anak macam kitorang ni, tumpang kasih kat anak saudara la...hehe. Haritu celebrate birthday Iman, kakak yang sulung. Tu yang selfie beramai-ramai tak hengat tu. Kemain manja lagi si Insyirah tu dengan Mamu Imran. Siap ajak dukung-dukung pulak tu. Cuba tengok balik gambar-gambar kat atas tu. Nampak macam auntie diorang yang over selfie kan? Hahaha

P/S : Harini hari Jumaat kan? Mesti ramai yang tak sabar nak balik rumah. 
Apa plan korang weekend ni??





Love,
LIZA RAZAK






FOLLOW ME 
INSTAGRAM | KEEK | FACEBOOK | TWITTER | LOOKBOOK

7 comments:

sYiRa LoKMaN said...

salam Jumaat ^_^

Zee Suhaini said...

anak buah ngan mak buah sama jerk cute..
takde perancangan pon lagi nak gi mana..blom gaji..huhu..labor day baru best skit jenjalan..

hepi weekend kak..

Amanina Mads said...

memang seronok kalau ada ramai anak buah.. boleh manja2 :)

Jari Manis said...

X per liza belum ada rezeki lagi in sha allah klau ada rezeki x ke mana amin. Cute betul muka selfie mak dan anak sedara tu

Bitt (double IS) said...

happy aunty!

eh u sebenarnyakan melepak dengan aunty2 dan uncle2 yg xde baby tu la lagi best n happy...sebab membantu menceriakan lagi suasana anak2...sebab lain lagi...aunty2 uncle2 yg ada baby depa penat skit kalau tang nak melayan ni...kadang2 pon anak2 akan memilih which one the best...sama ada papa sepupunya atau uncle and aunty yg berdua je tu :-)

babYpose said...

inshaAllah Liza ada rezeki tahun ni, bila teringat budak2, berminat dengan budak ni dah satu doa, soon tu :) comel aunty and niece :)

Ct Noraishah said...

insyaAllah, ada rezeki tu. Sabar ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...