Nov 21, 2012

Akmal + Tqah Wedding Day

{ Bandar Indera Mahkota, Kuantan . 11th November 2012 }


“What matters in life is not what happens to you but what you remember and how you remember it.”
  Gabriel Garcí­a Márquez



Wedding Akmal dan Tqah yang berlangsung pada 11 November lepas memang sangat meriah ! Thank you kepada family Tqah sebab melayan family kami dengan baik sekali. Tema wedding diorang adalah biru dan pink..comel kan? Paling best sebab dapat berkumpul ramai-ramai dengan family sebelah abah dan mak. Kami semua tinggal bersama-sama di homestay yang disediakan oleh family Tqah. Memang tak cukup sangat masa 2 hari tu...Lauk-pauk kenduri pun sedap...ada nasi beriani !! Sebelum memulakan rombongan pada 1.30 petang, memang kelam kabut saya dan family menyiapkan Akmal. Sepatutnya rombongan bergerak pukul 12.45 tengah hari dari homestay. Tapi hujan renyai-renyai pulak. Alhamdulillah...nasib baik hujan sekejap saja. Apa pun majlis berjalan dengan lancar selepas itu. Tak sabar nak tunggu kenduri sebelah family saya pulak pada 12 Januari tahun depan !






Love,
LIZA RAZAK








11 comments:

~Fara~ said...

Tahniah tqah dan tahniah juga pd liza dapat adik ipar.. =)

Nai @ TPJ said...

Tahniah utk kedua2 mempelai, kakak & keluarganya.. Comel2 belaka... Lawan org Kuantan, yek? Bliss..

♥MAMASYAZA♥ said...

cantikkkk sgtt

Asma Azuani said...

congrats dah bertambah ahli keluarga. baju pengantin simple, gojes yet sopan. sangatlah cantik, tiffany blue ni tenang jek mata nengok. kompem gambor outdoor lawo :)

fatin amalina husna said...

tema warna lembut..cantikk!! =D

NurainSuperr said...

tahniah :)

P U C A T said...

lawanya pic dieeeeeee.geram

Z@i Z@mR33 said...

cantik kaler baju pengantin...

✿A I N A A✿ said...

cantiknyaaa pengantin.. wow!!!! suka tgok...

Sue-Rya Qistina said...

sama cantik sama padan :)

elly nadyra said...

simple dan sangat sweeeeet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...