Nov 23, 2012

Teluk Cempedak

{ Teluk Cempedak . 10th November 2012 }




“No medicine cures what happiness cannot.”
  Gabriel Garcí­a Márquez








Waktu paling seronok sewaktu kami berada di Kuantan 2 minggu lepas adalah masa kami melepak beramai-ramai di Teluk Cempedak. Kami pergi pada pukul 10 malam selepas majlis pernikahan Akmal & Tqah pada sebelah petang. Masa dalam perjalanan ke sana, jalan memang sesak. Rupa-rupanya ada event di sana. Tapi apa-apa pun tak mematahkan semangat kami nak melepak di Teluk Cempedak. Sampai je di sana, kami order Chatime dan Hot & Roll. Boleh makan dan minum di tepi pantai. Memang seronok bila dapat merasa angin laut di waktu malam sekali sekala. Nasib baik cuaca agak baik malam tu dan saya pulak bawak flash, boleh camwhoring sekali. Memang macam-macam gaya ada...hehe. Kalau ada rezeki ke Kuantan next time, memang confirm saya akan datang lagi !!




Love,
LIZA RAZAK






26 comments:

Asma Azuani said...

waaa bestnye lepak kat tc..saya dah lama sangat tak pegi tc. dulu masa bercinta port dating wajib kat situ la...hehe

suke sangat tengok ur style, sangatlah sedap mata pandang. i wanna be like you, someday. insyaallah :)

JungRara said...

tudung terbang2 kena bayu laut...ececece... :-)

Zila Zainal said...

lepak tepi pantai bersama chatime memang perasaan paling best dalam dunia!

ct cheery said...

gud own style..i loike

O'gosh Iskandar said...

oh chatime....

Mrs Lurve said...

tmpt yg akan dikunjungi tiap weekend masa study dulu, memg best..sbb selalu ada event dkt sana

NurSalihah Norman said...

best nyeee... :))

✿A I N A A✿ said...

bestnyaaaaa... ena baru je nak pergi minggu depan.. kalau tak boleh terserempak ngn sis.. hikhik

The ShomeL TwinZ said...

prnh gi skli, tp siang...... bestnyekan..

Cik Syida said...

Bestnye...

widiea azira said...

dating kat teluk cempedak lagi best hehe

Riri Yoorin said...

cantik la tudung kamu cik puan liza :)

Riri Yoorin said...

cantik la tudung kamu cik puan liza :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

rindu tempat nieh...

~Beb~ said...

swonoknye depa bersantai2

ziraziz said...

..kbtln las week nk pg TC, tp sesak sgt..so cancel je la..nsb baik mmg duk ktn, bila2 blh pg :P .

ahsfantasy24 said...

nice to meet your blog :)
kalau kat kuantan, mmg seronok lepak teluk cempedaak. hehe..

Dalila Samsudin said...

Seronok berjalaan :D

Alin Marlini said...

comel liza & kudud...hehehe

Misz Mieza said...

wah! Seronoknya! Dah lama tak ke TC.. Ntah apela perubahan kat sana ye.. =)

elly nadyra said...

tgk liza, nak cubit2 je pipi tu....hang out ramai2 memang best kan, tepi pantai, sepoi2 je angin

Izzah Azizah said...

sis Liza ! kenapa tak ajak sye ? hahaha. sye ade di kuantan.

Ietams said...

meriah yer

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

hazanis said...

bestnya lepak di tepi pantai.:)

elyna mirsada said...

wow sronok nmpk melepak,hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...