May 16, 2014

Must Have : Revlon Colorstay Shadowlinks





[SPONSORED POST]


Assalamualaikum & Hello.

Saya paling tak sabar-sabar nak update entry ni! Benda best mestilah kena share kan? Bulan Jun depan Revlon akan melancarkan eyeshadow baru yang diberi nama, Revlon Colorstay Shadowlink. Apa yang special sangat pasal eyeshadow ni? Eyeshadow ni menggunakan konsep Mix, Match & Click.Korang boleh custom palette warna-warna yang korang gemari. Kemudian sambungkan saja. Tak perlu palette case. Jimat kan?

Lihat saja Emma Stone mengenakan Revlon Colorstay Shadowlink ni. Cantik kan?


Revlon Colorstay Shadowlinks ini menawarkan 30 warna-warna yang terdiri daripada pelbagai jenis finishing seperti soft matte, satin dan high sparkle. Yang penting kena kreatif gabungkan warna-warna kegemaran korang. Ada pelbagai jenis range jugak seperti Neutral, Pink/Plum, Blue/Gray, Green/Gold dan Brown/Black. Banyak pilihan kan? Kalau korang kreatif, korang boleh matchingkan palette ni mengikut occasion seperti keluar dating, party, keluar bekerja dan menghadiri majlis formal. Kalau pakai untuk travel lagi best sebab korang boleh bawak warna-warna yang perlu sahaja. Tak payahlah angkut palette case yang besar gedabak tu kan...


Saya telah cuba 6 jenis warna dari pelbagai finishing dari eyeshadow ni. 6 warna ni adalah Oyster (Metallic Finish), Charcoal (Matte Finish), Gold (Metallic Finish), Khaki (Pearl Finish) , Lime (Satin Finish) dan Copper (Metallic Finish). Dari 6 warna yang saya cuba ni, saya boleh pelbagaikan gaya mekap saya sesuai dengan occasion. 


 Kiri dan kanan case ni ada klip. Korang boleh sambungkan seberapa banyak Revlon Colorstay Shadowlinks yang telah dikumpul. Nak panjang bermeter-meter pun boleh...hehe


Pertama kali saya cuba eyeshadow ni memang rasa teruja. Orang putih kata, Don't judge a book by its cover. Walaupun kecik, tapi power! Eyeshadow ni agak high-pigmented. Sesetengah finishing tu ada yang 'chalky' sedikit tapi kalau korang pandai blend tidak menjadi masalah. Yang penting pakai eyeshadow base sebelum memakai eyeshadow ni supaya lebih tahan lama. Saya pakai selama beberapa jam untuk 'test drive' eyeshadow ni. Memang tahan lama dan debu eyeshadow tu tak ada pun yang jatuh pada bahagian muka yang lain. Sebab tu saya masih setia dengan Revlon dari zaman belajar lagi. Produk Revlon memang berkualiti!!

Memandangkan saya agak terlebih rajin semalam, saya sempat buat video tutorial yang simple untuk korang menggunakan Revlon Colorstay Shadowlinks ni. Saya buat 2 tutorial iaitu, tutorial mekap natural dan simple smokey eyes.



Dah cerita panjang-panjang lupa pulak nak cerita berapa harga eyeshadow ni. Revlon Colorstay Shadowlinks ni berharga RM 13.90 setiap satu. Eh murahnya!! Yer...memang murah yer kawan-kawan. Kalau tak beli memang rugi!! Ia akan dimula dijual pada bulan Jun depan eksklusif di Farmasi Watsons. Jangan lupa dapatkan bulan depan ok??

P/S : Terima kasih Revlon Malaysia kerana memberi peluang saya mencuba Revlon Colorstay Shadowlinks yang super-duper awesome ni!! Bulan depan nampak gayanya kena tambah koleksi warna lagi ni. Adakah ini yang dinamakan cinta pandang pertama? hehehe





Love,
LIZA RAZAK





FOLLOW ME 
INSTAGRAM | KEEK | FACEBOOK | TWITTER | LOOKBOOK

8 comments:

Nurfarhana Chek Saat said...

Awwwww ! Cantiknya. Murah pulak tu. Pasaipa? Pasaipa? Hahaha. Nak kena beli jugak la nanti.

Cik Puan Rara said...

alahaiii murahnya.nk beli lah nanti.yg brown tu.rara mmg pakai yg tu.beli yg silky girl haritu.tp x shining.so x best!

O'gosh Iskandar said...

teruja jugak...cantik dan murah...yang penting senang nak bwk travel...

elly nadyra said...

cantiknya kaler copper

sya hassan said...

eh seriously murah..although jrg guna..sometimes nak jugak pakai eyeshadow pakai nie.. impress gila sbb murah ! o_O

ietams said...

suka dgn copper! cantikkk

Amanina Mads said...

nak try nanti le.. dlu guna maybelline debu2 beterbangan. hehe

Norliza Romizi said...

hari ini saya telah mula undi awak. semoga berjaya. saya akan undi selalu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...