Mar 4, 2013

My Weekend In Instagram #21

{ 2 Mac 2012 }

Rasta TTDI
Media & Blogger Get-Together at #TheLabelsBazaar


Weekend lepas antara weekend yang paling letih dan busy sekali saya rasa. Bermula dari pukul 11 pagi, saya dan Mr Kudud dah keluar rumah. Destinasi pertama kami adalah di Rasta TTDI kerana memenuhi jemputan dari The Labels Bazaar untuk majlis Media & Blogger Get-Together. Seronok sangat sebab dapat jumpa Norish Karman in person dan blogger Pika sekali. Kerja kitorang camwhoring je..hehe. Terima kasih kepada founder The Labels, Diyana kerana menjemput saya..cerita dan gambar dari DSLR saya akan upload untuk next entry ya

 Red Bungalow KLCC
Stellar Anniversary Party


Kemudian kami ke KL pulak. Ada Stellar Anniversary Party di Red Bungalow berhampiran dengan KLCC. Ada macam-macam di sana, jualan makanan, pakaian, hasil seni dan pelbagai lagi.Malangnya kami tak lama di sana kerana kami terpaksa bergegas ke Hospital Sungai Buloh pulak melawat saudara Mr Kudud yang sakit.

Hospital Sungai Buloh
Dataran Sunway Driving Range
Kota Damansara


Kami agak lama jugak berada di hospital sebab kena tunggu giliran untuk masuk melawat. Pelawat hanya dibenarkan masuk 2 orang sahaja. Selain dari saya dan Mr Kudud, ramai lagi sanak saudara yang datang melawat Shasha. Semoga Shasha sempat sembuh ya. Dalam letih-letih tu, sempat pulak Mr Kudud ajak saya teman dia ke Driving Range di Kota Damansara. Nak praktis pukul bola golf katanya..hehe. Ingat kan terus balik, rupa-rupanya Mr Kudud ajak melepak rumah BFF kitorang pulak sebab rumah diorang berdekatan je. Boleh tengok baby Iris kata Mr Kudud. Kitorang melepak sampai la pukul 1 pagi. Memang penat gila haritu !

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 { 3 Mac 2012 }

Paradigm Mall ( San Francisco Coffee + Uniqlo )


Ahad pulak hari berehat. Tapi sampai petang je. Malam tu kami keluar beli barang dapur di Paradigm Mall. Sebab di situ ada Tesco dan butik-butik favourite saya. Tak pasal-pasal shopping checkered pants kat Uniqlo. Macam mana saya tak beli kalau harga seluar tu RM 29.90. Murah gila kan ? Habis shopping barang dapur di Tesco, kami melepak dengan kawan kat San Francisco Coffee. Lepas tu sambung pulak berborak dekat mamak sampai la pukul 12 malam. Haa..hamik  ko 2 malam berturut-turut balik lewat !!hehe


FOLLOW ME ON INSTAGRAM
PYPYLAMB



Love,
LIZA RAZAK




8 comments:

NinaAz said...

Hi sis. Mcm mn letak pic byk2 mcm tu erkkk.. sharing meh.. hihi

Liza Licha said...

selalu lalu je depan paradigm mall. tpai tak pernah pergi pon. :)

http://lilylicha.blogspot.com

Sue-Rya Qistina said...

bestnya ur weekend aktiviti. dpt jumpa norish karman dan blogger lagi. best best! :D

Anne Rihann said...

done re-follow u!!! :) epy bloginggggg!!! :)

O'gosh Iskandar said...

uish...murahnya seluar tu....kene usha jugak ni...mak budak x sedar diri nak ikut 'meroyan' jugak...hehe

elly nadyra said...

amboi, padat betul aktiviti dia, jgn lupa amik masa rehat!

HeNRieTTa JoSe said...

comeinye baby....

Asyik Izas said...

yg kt stellar tu ada gmbar bdk kecil tu, anak kwn Asyik tu..dia pun pergi juga rupanya..rugi xdpt join semua event ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...