Mar 27, 2013

Rahsia Mekap Saya


Ada orang bertanya apa produk mekap yang saya pakai sebab muka saya nampak dewy dan flawless. Sebenarnya muka saya tak flawless pun. Semuanya trick mekap dan produk yang saya pakai sahaja. So harini saya nak share produk apa yang saya pakai. Sebenarnya ada banyak lagi tapi saya share produk yang wajib saya pakai kalau bermekap. Semua ni saya beli sikit demi sedikit..kadang-kadang untung dapat sponsor dari Mr Kudud kalau dia baik hati..hehe. Mana-mana produk di bawah ni yang korang nak saya review lebih detail., boleh komen kat entry ni yer..


PICTURE 1
{  Chanel Mat Lumiere Luminous Matte SPF 10cPowder Makeup in 60 Secret | Chanel White Essentiel Whitening Modeling Effect Base in 10 Rosee | Chanel Perfection Lumiere Long-Wear Flawless Fluid Makeup in 30 Beige }

PICTURE 2
{ Urban Decay Naked 2 Eye Shadow Palette }


PICTURE 3
 { Laura Mercier Kohl Eye Pencil in Black Violet | Chanel Rouge Allure in 74 Comedia }

PICTURE 4
{ Sephora Matte Bronzing Powder in Medium | Sephora Concealer Palette }


PICTURE 5
{ M.A.C Mineralize Skin Hydrating Mist Charged Water }

PICTURE 6
Benefit Sugarlicious Lip & Cheek Kit : 
{ Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain | High Beam Luminescent Complexion Enhancer | Sugarbomb "Sugar Rush Flush" Face Powder | Ultra Plush Sugarbomb Lip Gloss }

Saya suka mekap yang nampak dewy dan natural. Skill mekap tak berapa pandai lagi. Ada banyak lagi yang saya perlu belajar...hehe. So inilah hasilnya (gambar tak diedit) :)





Love,
LIZA RAZAK





18 comments:

Ratu Hatiku said...

cantik.... :D Suka kalau mekap yg natural

Sue-Rya Qistina said...

patutlah nampak cantik. brg2 mekap yg awk guna mahal2 belaka. hehehe

psssttt..saya nak wat trial/demo mekap awk kalau sudi. nak wat testimoni. kalau setuju, DM saya kat twitter or whatsapp/sms kt no 014 saya :D

Khai♥Rin : anies said...

sy tgk ramai opismet guna urban decay naked tu.. ok ya?

p/s liza pekabo?
sihat?

O'gosh Iskandar said...

x edit pun cantik...

nurulain said...

sweet....boleh mekap kan kite tak..hehe..:)

dya said...

first time tgk muke liza dekat..cantik wupenye orangnyee,,jeles tgk skin awk cntik.. >_<

Ietams said...

lawa

cik chinta said...

kt ske mata. cntik. waa..cntik celak tu. mst mhl kn? bgtau r hage n bli kt mn. sng skit nk cari (:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhhh cantikkk kak..mesti mahalkn produk yg akk guna ni

Lady said...

okay, nk try cari lah :)

Sutera Syifa said...

Saya tk pandai mekap..pernah try tp tk reti nk biasakan diri dengan mekap ada dimuka..hehe..

elly nadyra said...

Cun

zEri sAfEerA said...

veghy nice. look so natural. suka :)

Nai @ TPJ said...

Lawaaa... Akak x reti mekap, suka tgk org yg terer..

Dylla Abas said...

shining!

p/s : nk pi cari sunglasses sat :p

Sheema shay said...

Lawaaaa... Kita ni ja x reti nak mekap jugerrr.. Sama jaaaa rupa - bosan jugak kengkadanggg... Hihihiiii..

Delimasari said...

natural beauty

azhariah zuber said...

Mcm buka kamus tgk alat mekap yg x prnh ditgk. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...