Jan 9, 2013

WW : Chanel Perfection Lumiere

 Wordless Wednesday
 
{ Chanel Cosmetics, One Utama . 31 December 2012 }


{ Follow Me On Instagram : pypylamb }


Nantikan review saya tentang 2 produk yang saya baru beli dan cuba ni, Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Foundation + Shiseido Perfect Foundation Brush



Love,
LIZA RAZAK




12 comments:

Rara Nasiha said...

cantik semua gambar ni :)

Misz Mieza said...

Macam best jer.. Mesti mahal kan ? =)

Misz Mieza said...

Klik2 nuff..
Lepas ni Mieza komen 'DONE' je k kalau Mieza dah klik Nuffnang kat sini.. =)

*Jangan publish komen ni*

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer/.. lama x singgah sini

Umie Artoqiemie said...

*menanti*

✿A I N A A✿ said...

oh great!!!! bestnyaaaaa dpt barang mekup yg hot2 cenggini.. 0.0 jelly

Sue-Rya Qistina said...

mesti bertambah2 cantik. hehehe

Note: sis, bole tak e-mel kan gambar angklung performance yg aritu awk amik kat one utama? lupa pulak nak mintak. aritu x sempat nak snap gambar diorg perform sbb kita leka berborak. hehehehe

HeNRieTTa JoSe said...

ok...wait for your review....teringat plak rietta pada pefume yang dah nk abis tgk channel nie...ekekeke....lgsg xberkenaan....

Wanie Suhaini said...

Best~

Riri Yoorin said...

hai liza.. last week saya jalan kat paradigm mall.. pastu nampak awak dlam body shop.. nak g tegur tapi awak tgh bz pilih barang ..

rasa nk pelok jumpe awak time tu :)

Nora said...

Cantiknya gambar2 80's ni... Awak mmg berbakat.- Kak Nora.

akoo said...

amboi shopping~ =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...