Dec 2, 2011

Finally

SOOQ Bazaar.27th November 2011


The wise are wise only because they love. The fool are fools only because they think they can understand love.
Paolo Coelho



Last weekend akhirnya kami dapat berjumpa.Mesti ada antara korang yang kenal aweks cun ni kan?Ini lah mummy yang cute.Beliau ada blog yang best dan saya suka baca ( http://mummychacha.blogspot.com/ ).Sepatutnya kami berjumpa weekend sebelum tu masa di Keyya Kayya Bazaar.Tapi tak de rezeki la pulak.So finally kami berjumpa di SOOQ Bazaar.

First time jumpa kami tak malu-malu pon.Kak Izan ni datang dengan husband dan anak-anak yang cute.Kecik molek je kakak ni + comel pulak tuh !! Nasib baik masa tak mengizinkan untuk berborak lama.Kalau tak rasanya saya terlupa yang saya berniaga haritu.Best sangat !!

Nanti bila free nanti saya nak dating lagi dengan Kak Izan.Nak borak-borak sampai lebam.Mesti best !!

p/s : Btw, Thank You Sis sebab luangkan masa datang dan shopping kat booth saya.Terharu sangat :)



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK




6 comments:

qasehraihan said...

waaaaa...best tuuuu..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/12/posing-dengan-anak-sedara-perempun.html

~izan~ said...

Ouch! Malunya ada di sini. Akak baru terkedek2 susun n3 n gmbr2 kita ari tu..byk fasya snap gmbr awak dik hehe..

akak hepi akhirnya kita jumpa.nanti kita date lg.awak pun sgt perfect liza! cun dan pendek kata pakai apa molek belaka hehe..

take care dear!~

Ayu Na said...

cantik :)

ratusiput said...

sape yg tak kenal mummyygcute ni...comel sokmo...pasni lg tambah comel kalau dia pakai produk dr your booth :)

puteri nur aqiliah said...

again.. x boleh nak menjengah ke ur booth. busy yg melanda diri ini menyekatkan kaki utk berjalan2 dan shopping=="!

fierrasofea said...

hye i suke tgk blog u. simple but nice....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...