Dec 1, 2011

Pypy Lamb Studio + Art Syndrome at #SOOQ Bazaar

Pypy Lamb Studio + Art Syndrome.27th November 2011.SOOQ Bazaar.Rasta TTDI


The two worst strategic mistakes to make are acting prematurely and letting an opportunity slip; to avoid this, the warrior treats each situation as if it were unique and never resorts to formulae, recipes or other people's opinions.
Paulo Coelho



Pertama kali digandingkan bersama Art Syndrome pada minggu lepas..Walaupon baru je kenal, tapi semuanya happening.Kalau tak percaya, lihat je gambar-gambar kitorang dalam entry ni.Weekend lepas saya join SOOQ Bazaar selama 2 hari.Sabtu dengan Art Syndrome dan ahad pula dengan Classy Hawa.


Art Syndrome :

We started Art Syndrome in January of 2007. For the time being, we have about 21 t-shirt designs and are adding new designs frequently. All of our t-shirts are made-to-order, high quality and look great. We presently ship to any part of the world. All of our t-shirts are completely guaranteed.
http://www.myspace.com/artsyndrometshirts



Terima kasih pada kawan-kawan yang support saya hari tuh especially adik saya Peloq dan kawan saya Eza & Zalli..Siap tolong serve customer lagi.Haritu hujan renyai-renyai.Namun tak mematahkan semangat saya dan Mr Kudud untuk berniaga.Kecil-kecilan je pon...hehe


Papa & Mama Smurf ( Zalli & Eza )


Indie Band yang perform haritu



From left : Eza, Zalli, Peloq ( Adik saya ) + Rashid ( Tauke Art Syndrome )




Gadis-gadis comel partner Art Syndrome, Aina & Ikin


Nanti saya akan update kat mana Pypy Lamb Studio akan berada bulan ni.Sorry laa update entry ikut suka je kan.Ini pon saya curi-curi masa untuk update..hehe.Btw, Pypy Lamb Studio akan update collection baru - Natalie Collection dalam waktu terdekat.Ada accessories, vintage handbags dan blouse warna pastel yang comel-comel.







From Puchong With Love,

LIZA RAZAK


8 comments:

.: iEyLa :. said...

wahh...happy for u sis...
gudluck!!

Yui Light said...

This is a total beauty! >w<

shima wibowo said...

baju dalam gambar yg terakhir tu dari butik liza ke??

CaHaYa PeTuNjUk said...

alah..bestnya kalau dapat pergi sana.huhu

Nur Aischa said...

bestnyaaa sis, tringin nak dtg sana tp jauh and tak tahu jalan pulak tu T.T

Alin Marlini said...

semoga maju jaya liza :)

Azhariah Zuber said...

bagusnya usahawan ni. dah banyak buka booth

nabilasyafiqa said...

cantek !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...