Dec 18, 2012

My Weekend In Instagram #20

# Saturday . 8 Dec 2012
Delicious, Bangsar Village



 # Sunday . 9 Dec 2012
PBD Street Carnival + Friendlyfashion Bazaar
Pusat Bandar Damansara


Love For Gaza Charity Bazaar
Hello Deer, Damansara Uptown


{ Follow Saya di Instagram : pypylamb }

Mood malas nak update blog menjelma kembali..haha. Nasib baik harini rajin sikit nak update blog. Sejak kebelakangan ni saya memang jarang update blog sebab busy berniaga online dan pergi bercuti. Entry ni sebenarnya cerita 2 minggu sudah. Dah basi pun. Saya upload gambar-gambar instagram sebagai sneek peek sahaja, sebab ada banyak gambar yang saya snap guna DSLR. Cerita pasal 3 event di atas ni saya ceritakan untuk entry akan datang ok? Ada banyak benda saya nak share dengan korang dalam blog ni tapi masa tak berapa mengizinkan saya nak update blog seperti selalu. Insya Allah bulan depan, blog ni akan beroperasi seperti biasa.



Love,
LIZA RAZAK




11 comments:

Nursaila Norman said...

patut la xnmpk kak Liza :) tp xpe,wpun dh lewat 2 minggu tp sy suka tgk pic2 yg akak share :))

cha said...

nasib ada instagram kan at least adala update sikit hee

Sue-Rya Qistina said...

welcome back dear!
ptt la lame x update. hehehe
meriahnya ur weekend. best!

Hasrina said...

wow very veryyy yummmmm

baby lydia said...

lama x update blog dear..windu wehh

fatin amalina husna said...

hik3..igt welcome baby kak liza..=P

✿A I N A A✿ said...

alahai, comel je tengok ibu yang mengandung... teringin tapi not suitable time yet.. dah lama sis tak muncul dalam dunia blog ni.. miss ya tau

Riena Haiqal said...

eh nampak macam best jer semua event ni.. tak sabar nak tau cerita sebenar.. hehehe

JungRara said...

bestnya! Teringin nk join charity mcm tu...

Kesuma Angsana said...

nice pics lah liza

elly nadyra said...

patut la dtg sini senyap je...bz ek...comel preggy mom itu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...