Jul 3, 2014

Urs By Us : Jasmine Abaya



Assalamualaikum & Hello.

Amboi...setelah sekian lamanya tak update blog. Last saya post entry bulan 5 haritu, lepas tu menghilang sampailah harini. Apa yang busy sangat sampai 2 bulan tak update ni? Sebenarnya 3 bulan ni saya busy dengan special project. Khas untuk raya. Sebenarnya ini merupakan collaboration saya dan kawan-kawan. Diberi nama Urs By Us, instashop ni kami fokus untuk jual sempena raya 2014 ni. Kami menawarkan 2 jenis design iaitu abaya dan kurung moden yang didatangkan dalam pelbagai saiz dan warna. So harini meh saya nak tunjuk abaya dari Urs By Us ni. Abaya ni kami bukan beli borong tau. Memang design sendiri dan beli kain pun sendiri. Limited pieces je tau. Didatangkan dalam 3 saiz, S, M & L.

Sebelum itu jom follow Instashop Urs By Us di Instagram :
@ursbyus

  Material : High Quality Satin
Harga : RM 250 (harga tak termasuk postage)

Berminat boleh whatsapp saya : 017-5667424
ataupun email ursbyus@gmail.com

Nak order cepat..tak mau pakai poslaju? Jangan risau.. Kitorang ada menawarkan khidmat COD. Tapi dalam kawasan KL je. Apa-apa boleh whatsapp atau email saya je

Ini ukuran untuk Jasmine Abaya ni


Are you ready??? Jom cuci mata!!!




Love,
LIZA RAZAK




FOLLOW ME 
INSTAGRAM | KEEK | FACEBOOK | TWITTER | LOOKBOOK


6 comments:

Khai♥Rin : anies said...

cantikkk... tp x leh murah sket ke? ;-)

O'gosh Iskandar said...

cantiknya..I've been waiying for your updates tau..last2 dh beli bj raya...kalau x boleh terkam laju2

aswa leyla said...

cantik nye !! buat baju raya ni best ni

safurara said...

cantikkkk!

husna zahidi said...

nampak selesa..:)

Bitt (double IS) said...

nice!!

hey, i dah tukar link..jemput singgah nanti http://bitttravel.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...