Nov 2, 2013

Pypy Lamb Studio @ The Labels Bazaar Today






Assalamualaikum & Hello.
Sejak hampir setahun saya tak berniaga di bazaar, akhirnya saya muncul kembali ! Kali ni di The Labels Bazaar..Kalau ada free time tu..jom singgah di 1 Mont Kiara (map ada di atas) hari ini. Ada preloved dan new arrival ! Yang pastinya harga semuanya murah-murah dari RM 3 - RM 30 sahaja..Kalau datang..jangan lupa singgah di booth saya (S17) ya! Boleh kita camwhoring nanti...hehe. Untuk update berkenaan The Labels Bazaar boleh tengok di Instagram saya, @pypylamb. Jumpa di sana !




Love,
LIZA RAZAK







FOLLOW ME

- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

24 comments:

meitri setiyo said...
This comment has been removed by the author.
memmetlenggeng said...

gud luck liza..semoga berjalan dengan lancar

Ann Ishak said...

menarik ni, boleh singgah. hari ini saja ke liza dekat mont kiara?

Nurfaezah Abdullah said...

semoga jualan laris! Aamiin ^^

CPTatie said...

macam best je

Gieyana said...

jauh la..idak cfm terjah ni..:-)

ika zulkefli said...

wow murahnya..teringin tapi jauh lar.. :(

zarena heeney said...

tak jumpa sesat kami hari sabtu tu
last2 ena pergi the curve jea
sbb kat situ ada stret market kan huhuhu

LaLa mhdnor said...

insyaAllah kalau pergi sana saya cari TLB tu hehe =D

Lilynn Wifey Sham said...

lame dah tak jejak kaki ke one mont kiara.. dear i nak tanya, mane nak grab beg harrods ?..

zarena heeney said...

ena sesat tak jumpa tempat lah liza
last2 terus pergi tempat lain huhuhu

Lynn Munir said...

Tahniah Liza dan semoga jualan boothnya sentiasa laris dan manis.

Liza Razak said...

@meitri setiyo : saya berniaga baju :)

Liza Razak said...

@memmetlenggeng : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Ann Ishak : haritu satu hari je sis :)

Liza Razak said...

@Nurfaezah Abdullah : amin...thank you sis :)

Liza Razak said...

@CPTatie : memang best sis :)

Liza Razak said...

@Gieyana : next time turun kl bolehlah kita jumpa :)

Liza Razak said...

@ika zulkefli : tak per...lain kali boleh datang lagi :)

Liza Razak said...

@zarena heeney : 1 mont kiara ni memang susah nak cari sikit..x pe sis...lain kali kita boleh jumpa lagi :)

Liza Razak said...

@LaLa mhdnor : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Lilynn Wifey Sham : nak senang sis boleh pegi kat klcc...kat situ memang ada butik harrods :)

Liza Razak said...

@zarena heeney : lain kali kita boleh jumpa lagi :)

Liza Razak said...

@Lynn Munir : thank you sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...