Oct 13, 2012

Pre Loved Collection Vol 16 by Pypy Lamb Studio

STEAL THESE !!


Setelah lama mendiamkan diri, Pypy Lamb Studio kembali dengan Pre-Loved Collection yang baru !! Kali ini ada banyak dress yang cantik-cantik dan harga pun sangat berpatutan. Yang saya upload hanya sebahagian collection sahaja, kalau berminat dan nak tengok lagi collection yang lain. boleh klik link Pypy Lamb Studio di bawah ini :

Pypy Lamb Studio




Love,
LIZA RAZAK







8 comments:

Riena Haiqal said...

cntiknya... saya nak terjah la...

Zura said...

lawa2 drees tue...

E'in said...

ish! cantik2 seh.. huhu

Gieyana said...

peachnyer dress tue cantik..nk terjah la psl looking fr dress utk dinner..:-)

ct cheery said...

drees color kuning tu chantek lah..cheery sukew..hehe

laskar pelangi said...

nanti nak terjah:)

norhidana said...

sumeneyr cantik2....

Sue-Rya Qistina said...

nice sis!
(nnt halo halo klau mau outing k)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...