Oct 23, 2013

WW : Hafiz's Open House




[ Not-So-Wordless-Wednesday ]


Assalamualaikum & Hello.
Tadi masa belek-belek gambar dalam ipad, terjumpa gambar ni. Terlupa nak upload kat blog. Actually dah basi dah...gambar ni masa kami pergi ke rumah terbuka raya Hafiz. Best sebab dapat makan juadah tradisi orang Sarawak. Thank you for inviting us!



Love,
LIZA RAZAK




FOLLOW ME

- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

16 comments:

che mid said...

Ha ha.. cik Liza lagi glamor dari Hafiz.. Hafiz pakai selipar jepun je .. cute!

Leyla said...

waahh , best nye . xpernah mkn masakan org sarawak .

dak-eiza said...

salam ziarah
canteknye dia nih
psst kite minat sgt kt hafiz
:))

Cikda said...

alo3.. jeles i tgk.. huhuu.. awan nano nano.. ehheheh terus ternyanyi..
ada snap tak gambo makanan sarawak tu.. huhuhu..selak lagi ipad tu... kot2 jumpa..

Khai♥Rin : anies said...

waaahhhh untung dp jemputan

Hanis Nizam said...

agaknya mcm mane tu ye makanan tradisi org Sarawak. hihi

mujahidah maisarah said...

wow. jumpa hafiz

Lelaki said...

songkok tu besar pasal nak smpan rmbut dia kan...hehe

Liza Razak said...

@che mid : hafiz pakai selipar pun dah nampak glamour dah...hehe

Liza Razak said...

@Leyla : saya pun baru first time :)

Liza Razak said...

@dak-eiza : saya pun peminat jugak..hehe

Liza Razak said...

@Cikda : ala...lapo punya pasal..terlupa nak snap gambar makanan..huhu

Liza Razak said...

@Khai♥Rin : anies : memang untung sbb dapat makan free..hehe

Liza Razak said...

@Hanis Nizam : memang rare sis...yang tak pernah tgk pun ada jugak :)

Liza Razak said...

@mujahidah maisarah : hehehe :)

Liza Razak said...

@Lelaki : masa ni rambut dia dah pendek dah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...