Apr 24, 2013

WW : Pre-Loved DKNY Handbag For Sale


{ Wordless Wednesday }


image


Pre Loved Authentic DKNY Handbag For Sale. Excellent condition. Original DKNY dustbag included. Price negotiable. Rarely use. This month saya nak clearkan wardrobe especially handbag yang saya tak guna. So ini handbag pertama yang saya nak let go. Original price was RM 600++. Saya nak jual dalam RM 250. Harga boleh kurang lagi..jangan risau :) Material canvas (body) & genuine leather.

Measurement :
Width : 24cm, Height 17cm

Berminat ?
email saya :
pypylambstudio@yahoo.com

ataupun wechat saya:
ID : liza_pypylamb
(type message : ' DKNY Handbag' masa nak add saya)



Love,
LIZA RAZAK




10 comments:

Sue-Rya Qistina said...

kira murah la harganya tu. kondisi bag pun masih baik lagi. hehehe

cik ara said...

lawa .. i nk tgu bag lain :)

Khai♥Rin : anies said...

kalu dpt yg besar sikit okey jg

elly nadyra said...

Cantik

Anis Athia said...

akak ada beg coach tak nak let go? dah lama teringin nak pakai beg coach tapi tak mampu lagi..hehehe

Miss Zahirah said...

waa.. nmpk cantik la..

Jemarisuri said...

cantik...

Izzah Azizah said...

Hye kak Liza ! dah lama tak jengah sini.
Kak Liza pun jual pre-loved, sye pun ! hehehe..

mohon jalan-jalan jer kat blogshop sye : buyfromizzah.blogspot.com

Amanina said...

nice :)

E'in said...

cantik beg tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...