Jan 21, 2011

Si Pendek Sudah Pandai Terbang

Chombee sudah pandai terbang...hehe..

Berikut merupakan 10 perkara yang anda patut tahu tentang Chombee:
1) Suka buat muka comel time menguap (tak percaya lihat gambar di bawah)
2) Hanya dikurung bila mummy and daddy tido je....selain dari time tuh...memang suka hati mak bapak dia terbang sana-sini dalam rumah
3) Chombee ada bunyi signature kalau dia nak terbang..konon-konon nak kasi orang tau yang dia leh terbang laa tuh
4) Kerja dia grooming sepanjang masa..bajet bulu lawa sangat laa tuh
5) Suka tido baring...nak pulak kalau atas sofa...
6) Suka manja ngan daddy dia....ngan aku??
7) Daddy dia tersangat laa sayang gila babas kat si pendek ni..Balik keje je dah mengadap si pendek..aku??
8) Di panggil 'adik ' sebab Chicken dah jadi 'abang'...hhehe
9) Kadang-kadang kitorang panggil 'si pendek' pasal die gemuk sangat sampai kaki nampak pendek..kui kui
10)Mase dia baby dulu kasi makan Nestle Cerelac...sekarang dah makan roti...Gardenia tau!!

Chombee tengah menguap...muka tak leh blah je....haha

2 comments:

Salhah Suhot said...

kiyut!!!yg biru tu ko pye gak ke??

pypy.lamb said...

yang biru tu name die shanell..member punya..aku tlg jagakan kejap bila mummy dia g keje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...