Jan 23, 2011

Toga + Maxi + Paisley

Couldnt ask for more kan?? I want ermmm...nanti cerita ok..Nak cerita yang ni dulu.Yesterday,We(me,Mr Kudud,Incik Zalli) went to Chic Pop Street Market @ Jaya One PJ ...mak aiii...so packed with shopaholics like me..haha!! gila laa...nak browse baju pon kena bertolak-tolak...Btw..i tried to find a perfect maxi dress for me...especially the paisley one....but couldnt find any.Most of it..pendek...damn laa...

Btw...i managed to buy a nice vintage dress from frugalmugal.blogspot.com...its a purple printed dress...and the price...owhhh so yummy!!! dunno whether its preloved or brand new...who cares kalau dah harga pon RM25 dan cantik!!


Later in the evening me,Mr Kudud and Incik Zallie went for lepaking at Pelita Bangsar...Stended laa kalau dah pegi Bangsar,confirm masuk F Block & Cats Whiskers..Tapi since poket pon ala-ala kering gitu, makanya F Block je laa nampaknya...Tergatal beli military-inspired long sleeves cardie in hijau pucuk pisang colour katanya...haha


Haaaa...berbalik kepada wishlist saya...saya teramat nakkan 2  benda ni yang akan melengkapkan hidup saya sebagai shopaholic terunggul.Terunggul ke??poyo laa kau!! ahh..persetankan!!tak kisah laa....janji hepi sudey...


Cool kan.....dress from Marc Bouwer..jangan ingat orang pakai hijab tak boleh pakai toga dress..ini buktinya:

Credit to http://excluzif-thesequel.blogspot.com
And last but not least paisley maxi dress...Ini memang idaman kalbu...so far tak jumpa lagi yang betul panjang dan sesuai..hopefully summer collection 2011 menjanjikan collection yang canggih-manggih..Terlupa lak nak usha Forever 21 (since duit tak ada sangat ni...memang jarang masuk shopping mall..hehe.tak pa..saya sedar diri..:(   )

Sumpah cantik!! Nak pulak yang toga tuh (apahal aku suka baju ala tarzan ni??kemaruk ke apa??)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...