Jan 26, 2011

SpOoKy.....Ghost Adventures


Korang suka tengok siri TV paranormal tak??macam Entiti-Bukti,Seekers...haa...ingat tak??yang selalu tayang kat NTV7 tu..Yang saya suka ni nama dia 'Ghost Adventures'.First tengok kat AXN,dah minat gila..uishh...dah laa sorang mamat investigator dalam tuh hensem gila...kui kui.Nama dia Zak Bagans....

Try laa tengok...walaupon saya ni penakut orangnya...tapi siri ni irresistable laa...best!!Mr Kudud selalu marah saya tengok,sebab nanti dia tak boleh tido malam.Sebab nanti saya kacau dia tido..haha.Stended aa perempuan,lagi takut lagi nak tengok..Lepas tuh nak pergi toilet pon takut (berdasarkan pengalaman sendiri yer..hehe)

Picture credit to http://www.travelchannel.com/TV_Shows/Ghost_Adventures

Are you ready for the lockdown?

The "Ghost Adventures" crew -- Zak Bagans, Nick Groff and Aaron Goodwin -- is back to investigate the scariest, most notorious, haunted places in the world.

The trio will interview eyewitnesses and historians at each location, arming themselves with the stories of the ghosts they will later provoke and confront during their dusk-to-dawn lockdowns. (Note: They don't always come out unscathed!) Then they'll review and analyze their findings with some the most respected experts and specialists in the paranormal field. 
 Kalau nak tengok boleh tengok kat Astro,channel 701 AXN setiap hari Khamis.Tapi kalau nak cepat...tengok kat youtube lagi sempoi...1 hari pon dah boleh habis 1 season..Hope you guys tak leh tido mlm yer....(sepatutnya ayat hope you guys enjoy it!! kan)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...