Nov 3, 2011

Kami Orang Gelandangan

Jalan Telawi Bangsar.30th October 2011


You can become blind by seeing each day as a similar one. Each day is a different one, each day brings a miracle of its own. It's just a matter of paying attention to this miracle.
Paulo Coelho




Kadang-kadang bila saya dan Mr Kudud bosan, kami akan melepak kat Jalan Telawi dengan kawan-kawan.Motif...tak de.Saje je tak de keje melepak tanpa hala tuju.Pastu merempat main iphone kat tepi tangga.Bila dahaga, minum kat mamak.Bila bosan, pegi jalan-jalan.Seronok per...FREEDOM !

Sekarang ni, selalunya saya akan DSLR saya ke mana-mana.Mana laa tau kalau boleh snap gambar yang cantik-cantik.So..inilah hasilnya ( Sikit hari lagi, confirm handbag saya koyak sebab mengangkut camera yang besar gedabak ni )















Photographed & Edited By Liza Razak



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK









15 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu...cam best je duk melepak camni..
leyh try la pasni..hikhik..
mlas plak nk angkut dslr yg gedabak tu..hihi

onie said...

pasaipa buh lam handbag,mang la rabak :)

erleena said...

wahh kt tgga pon boley ;)

y kaki tu osem :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Lama tak ke Bangsar... ;o(






*walaupun dekat setahun lebih guna dslr, sis tak rheti lagi guna cara manual.... huhuhu....

Anisa Hang Tuah said...

akak..love ur shoes

:)

Rtp Farra Arisha said...

beside that, sis juga boleh belajar something from what you've done..mostly, wherever we go, pasti kita terjumpa something new yg bisa merubah ia kepada a unique thing ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

idung mr. kudud memang mancung

smilenajah93 said...

amboi , kaki panjang ! jeles :P hee ~

cimOt said...

hensem sumer gambor2 nye..

nurkaloi said...

laaa asl plak ltak dlm handbg hahah

Alin Marlini said...

hehehehe..igt gelandangan kat mana tadi..

atiqa aris said...

nice shoot:) semua gamba yg u amek artistik:D

madammondoq said...

first time singgah sini.. cantik gambar2 u!! nice!!

btw.. salam kenal..

jemput singgah blog madam.. :)

misTeaRed said...

nk join...hehehe

Wawa Tasliman said...

ok lah tu.. yang penting kita happy.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...