May 20, 2013

Boy's Convocation Day (Part 1)


PICC, Putrajaya . 13 April 2013


Walaupun cerita ni dah lama, macam biasa saya tetap nak cerita jugak..sebenarnya ada banyak entry dalam draft tapi disebabkan mood blogging saya yang asyik ke laut sejak menjak ni..banyak entry yang tersadai tak dipublish..hehe. Harini mood agak baik, terus rajinkan diri publishkan entry yang lama-lama ni..

 Bulan lepas saya dan Mr Kudud menghadiri majlis konvokesyen adik bongsu Mr Kudud, Boy yang berlangsung di PICC. Kami sampai agak lewat, sebab nak cari parking punyalah susah kat PICC tu. Adalah dalam sejam baru dapat parking. Itupun kitorang kena double park. Nasib baik masa kami sampai, majlis convo baru je selesai.


 Nampak tak betapa sesaknya dewan PICC ni? Memang meriah..Kami tak dapat masuk dalam dewan sebab hanya parents (2 orang) sahaja dibenarkan masuk. Sementara menunggu Boy selesaikan apa-apa yang patut, saya pun sempat camwhoring dan meronda melihat pesta convo di dalam dewan tu. Mula-mula agak pelik juga masa nak masuk dalam dewan tu, sebab di luar PICC, memang nampak macam tak ada apa-apa event pun. Ooo...rupa-rupanya pesta convo KLMU ni kat dalam dewan. Noob betul saya ni...


Dalam sesak-sesak tu, sempat jugak kami bergambar satu family...susah jugak nak cari spot sebab semua orang pun nak bergambar dengan family masing-masing. Gambar dalam DSLR saya tak habis edit lagi..nasib baik ada beberapa gambar yang saya snap dari ipad saya ni, dapatlah share dalam entry ni. Teringat masa zaman saya mula-mula kenal Mr Kudud 7 tahun dulu, Boy ni sekolah lagi...sekarang dia dah grad + kerja pun. Haih...cepat betul masa berlalu..


Anyway...congratulations BOY !




Love,
LIZA RAZAK





30 comments:

AyueJean AJ said...

Tahniah Boy... =D

Amanina Mads said...

congrats buat dia.. xsabar plak nk konvo

HeNRieTTa JoSe said...

rietta xpernah smpai lg ke PICC....pernah ada schedule kt sana...tpi last minit xdpt pergi...dganti dengan org len..

psss...rietta pown sama, xpndai bab kereta nie...

Khai♥Rin : anies said...

segak bergaya gitewwww
btw tahniah!

NinaAz said...

Muka mcm mak dia kannn. Tahniah jugakkkk buat boy. Hihi

Cikda said...

tahniah boy..hehehe.. wpun dah terlambat sebulan..akekkeke..

Annyss Aleeya said...

wahhh. tahniah bt boy.

Syafiqah Hashim said...

muka sama mcm en.kudud..hihii

syafiqakarim said...

happy convooo
best wooo

♥ CIKZEK ♥ said...

wahhh thniah boyyy :DD

MystoryPic said...

Hai Liza.... thanx coz sudi jadi follower MSP...

By The Way... tahniah untuk boy

Aida Azryn said...

tahniah boy! :D

Alin Marlini said...

caongrats boy :)

Miss A said...

congrate to Boy . harap one day saya dpt jd mcm die ^^

Liza Razak said...

@ayuejean aj : thank u sis :)

Liza Razak said...

@amanina mads : wahh..nanti nak convo jugak ek?

Liza Razak said...

@henrietta jose : saya pun first time pergi PICC tu..padahal dekat je dengan rumah..hehe

Liza Razak said...

@khairin anies : thank u sis :)

Liza Razak said...

@ninaaz : a ah..memang ada iras :)

Liza Razak said...

@cikda : thank u..tu la saya lambat sangat update..hehe

Liza Razak said...

@annyss aleeya : thank u sis :)

Liza Razak said...

@syafiqah hashim : a ah..memang ada iras pun cuma mr kudud gelap sikit..hehe

Liza Razak said...

@syafiqakarim : tulaa...happening je

Liza Razak said...

@cikzek : thank u sis :)

Liza Razak said...

@mystorypic : welcome sis :)

Liza Razak said...

@aida azryn : thank u sis :)

Liza Razak said...

@alin marlini : thank u sis :)

Liza Razak said...

@miss a : Insya Allah sis :)

Sue-Rya Qistina said...

rindunya zaman konvo kt uitm dulu. tahniah boy!

Liza Razak said...

@sue rya qistina : kan...rasa mcm nk patah blk zaman U je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...