May 29, 2013

Yoshie Natalia's Birthday Surprise (Part 1)

Cathay Cineplex Platinum Movie Suites . 28th May 2013


Semalam merupakan birthday BFF saya Yoshie Natalia. Kitorang celebrate di Platinum Movie Suites, Cineleasure. Kali ni surprise birthday untuk Yoshie memang special sebab husband Yoshie, Wan book satu Platinum Hall khas untuk Yoshie ala-ala surprise yang Justin Bieber buat untuk Selena Gomez dulu. Sweet kan...


 Semua kenalan rapat dan keluarga hadir untuk celebrate birthday Yoshie. Kami tunggu Yoshie dan Wan di luar Hall sementara Wan bawa masuk Yoshie dalam hall dulu. Memang kena menyorok tak ingat punya sebab tak nak Yoshie nampak kitorang. Lepas 10 minit movie ditayangkan baru kami senyap-senyap masuk dalam hall untuk buat surprise. Memang best betul layan Fast and Furious 6 dalam Platinum Hall. Bayangkan hall tu kami yang punya. Boleh buat suka-suka hati dalam tu. Nak baring boleh..bising pun boleh sebab tak ada siapa nak marah..hehe


Birthday Yoshie kali ni saya dan Mr Kudud hadiahkan Ipad Casing Victoria Secret sebab sebelum ni Yoshie ada sebut yang dia suka Ipad Casing VS ni. Nasib baik semalam sempat lari dalam VS The Curve beli casing ni. Hopefully dia suka :)


 Lepas movie habis..kitorang pun apa lagi..camwhoring gila-gila punya...hehe. Anyway Fast & Furious 6 memang awesome ! Memang kena repeat tengok lagi sebab semalam miss part awal sebab sibuk nak surprise kan Yoshie.


Actually ada banyak lagi gambar dalam DSLR saya. Esok saya update lagi gambar-gambar dari masa preparation, dalam movie hall dan camwhoring session. Anyway.. Happy 27th Birthday Yoshie!

Sebelum saya lupa..saya sempat lagi Keek masa preparation semalam. Jom layan..

16 comments:

cha said...

bestnya mesti mahal kn siap booking satu hall lg fuhh

Khai♥Rin : anies said...

happy belated birthday yoshie...terasa nk wat cm ni jg la hehehe

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

perghhhh... bestnya birthday party suprise cam gini...hehehehe btw happy birthday to ur BFF sis... :)

Ietams said...

unik name besday girl ni..

Alin Marlini said...

HB Yoshie....best dpt kwn cam Liza

lizz said...

bertuah Yoshie dapat Ipad Casing VS tu...

HeNRieTTa JoSe said...

happy bday yoshie...VS casing?chanteknye...rietta pown dh tgk FF6...mmg bets sesangat...

elly nadyra said...

Ff6 mmg best. Sila la repeat.

Liza Razak said...

@cha : tu laa...untung yoshie :)

Liza Razak said...

@khairin anies : nanti buatlah sis..mesti happening :)

Liza Razak said...

@ahlam miera amirul shafie : kan..best betul

Liza Razak said...

@ietams : tu laa..mcm nama org jepun

Liza Razak said...

@alin marlini : saya pun seronok dpt kwn mcm yoshie..hehe

Liza Razak said...

@lizz : hadiah x seberapa pun sis :)

Liza Razak said...

@henrietta jose : kan..best gile Fast 6 ni

Liza Razak said...

@elly nadyra : tu laa...x sempat nak repeat sbb busy sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...