May 31, 2013

Yoshie Natalia's Birthday Surprise (Part 2)

Cathay Cineplex Platinum Movie Suites . 28th May 2013

Kami semua mula berkumpul di Platinum Movie Suites Lounge lebih kurang pukul 9.45 malam. Semua yang datang terpaksa menyorok-nyorok sebab takut Yoshie nampak kitorang. Surprise ni idea daripada husband Yoshie, Wan dan kakak Yoshie, Tasha. Dari hari Sabtu lepas kami dah pakat-pakat nak buat surprise untuk birthday Yoshie. Kebetulan Yoshie memang ada cakap yang dia nak tengok Fast and Furious 6 masa birthday dia.

   
Actually saya dan Mr Kudud pertama kali menonton wayang kat Platinum Movie Suites ni. Memang best gila tengok wayang kat sana. Selesa sangat! Tak taulah berapa ribu husband Yoshie spend untuk booking satu hall Platinum Suites ni. Yang pasti..mesti mahal ! Untung Yoshie...


Bila semua kawan-kawan dah sampai..apa lagi..masing-masing jadi kecoh dan kelam-kabut. Nasib baik staff Cathay sangat sporting tolong arrangekan Yoshie dan Wan masuk dalam hall tanpa nampak kitorang. Kitorang tunggu 10 minit wayang bermula baru kami masuk hall beramai-ramai bawak cupcake satu sorang untuk Yoshie


Sementara tunggu Yoshie dan Wan masuk dalam hall..camwhoring dulu!


Kakak sulung Yoshie memang sangat sporting.. dialah yang arrange almost everything dari cupcakes, balloons, goodie bag, invitation dan booking



Masa ni kami dah dapat green light dari staff Cathay. Sebelum surprisekan Yoshie...sempat lagi camwhoring..padahal kelam kabut betul masa ni sebab takut miss banyak part awal movie Fast and Furious 6.


Tadaaa !!


Habis je suprise..terus kitorang berebut tempat duduk..Homaii...memang best sangat tengok wayang macam ni. Satu hall kami yang punya. Memang suka-suka hati boleh borak-borak, baring..berjalan-jalan dalam hall tu. Pendekkan cerita boleh sila panggung lah dalam tu..


Fast and Furious 6 memang awesome. Rasa nak repeat lagi tengok movie ni dengan adik saya pulak !


Lepas movie tamat je...sambung camwhoring lagi sampai balik !!!


Lovely siblings...dari kiri kakak Yoshie yang sulung, Tasha, Birthday Girl, Yoshie Natalia dan kakak kedua, Iko Ira Tanya.


Yang penting bukan Yoshie seorang je yang seronok...kami pun seronok jugak...mana taknya untung dapat tengok Fast and Furious 6 kat Platinum Movie Suites.Btw, thank u Wan dan Tasha jemput kitorang :)



Love,
LIZA RAZAK




20 comments:

NinaAz said...

Bestnyaaa. Untung yoshie kan.tgk wyang tmpt privacy mcm ni sure best

O'gosh Iskandar said...

wah..best jugak surprised macam ni...lain dari yang lain....

E'in said...

peh, cool gile tmpt nie kak!

husna zahidi said...

homai..suprise birthday party ever..syoknyaa..>.<

lama x jejak blog kak liza..=)

Asyik Izas said...

wow, terbaik surprise mcm ni..:)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

perghh tempat wayang dia.. silap2 boleh tertido tu.. class gitu.. hebatlah akk ni

Khai♥Rin : anies said...

Cooooooooooollllll

Amanda Suria said...

wow...seronoknya surprise party...

LelakiSemalam said...

kool.

elly nadyra said...

Untung yoshie, surprise.

Liza Razak said...

@ninaaz : memang beruntung sgt :)

Liza Razak said...

@o'gosh iskandar : kan...lain dr yg lain

Liza Razak said...

@e'in : mmg cool..akak pun first time pegi :)

Liza Razak said...

@husna zahidi : tu laa..mmg surprise :)

Liza Razak said...

@asyik izas : betul tu :)

Liza Razak said...

@ainaa roseberry : tu laa..seat dia bukan main empuk lg bila baring..hehe

Liza Razak said...

@khairin anies : kan..mmg cool gile

Liza Razak said...

@amanda suria : mmg seronok sis :)

Liza Razak said...

@lelakisemalam : hehe..mmg cool

Liza Razak said...

@elly nadyra : tulaa.. mmg untung sgt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...