Jun 3, 2013

Old Blossom Box Store's Crinkle Shawl


Old Blossom Box Store . 28th April 2013


Sekarang saya gila betul dengan Crinkle Shawl dari Old Blossom Box Store ni. Setiap kali Jezmine Blossom upload stok baru Crinkle Shawl ni kat Instagram mesti rasa nak borong semua warna yang ada. Tapi tu la..kalau lambat sikit beli, mesti sold out warna-warna favourite saya.



Saya suka Crinkle Shawl ni sebab tak perlu nak digosok macam shawl saya yang lain. Dah la kebanyakkan shawl saya yang ada semuanya wide shawl. Kalau nak iron memang berjam-jam lah jawabnya..hehe. Bila ada Crinkle Shawl ni jimat masa saya nak iron..nak pulak kalau tengah rushing nak keluar. Sebenarnya saya ada Crinkle Shawl yang saya beli dari tempat lain. Tapi saya jarang pakai sebab material dia agak licin dan berbidang kecil berbeza dengan Crinkle Shawl dari Old Blossom Box Store ni.



So bila Mr Kudud ada masa nak bawa saya jalan-jalan saya ajak dia pergi Old Blossom ni. Sambil-sambil shopping boleh borak-borak dengan Jezmine. Haritu lama jugak saya dan Mr Kudud lepak kat Old Blossom. Kebetulan boyfriend Jezmine,Kay pun ada sekali masa tu. Ada kawan Mr Kudud berborak-borak. Sakan betul kami berborak.



Rasanya kalau sesiapa pergi ke Old Blossom Box Store ni mesti tak lepaskan peluang snap gambar dalam butik ni kan. Comel betul deco dan warna-warna pastel dalam Old Blossom ni. Walaupun saya agak selalu datang ke sana, mesti ada je benda menarik yang saya akan snap. Haritu sempatlah saya tengok raya collection dari Jezmine sebelum dia launch dalam Instagram. Kalau berkesempatan saya nak hantar tempah baju raya tahun ni kat Jezmine. Sayang betul banyak warna favourite saya dah sold out. Tapi dapat jugak saya beli 2 Crinkle Shawl warna off white dan mustard yellow.

*Gambar dari Instagram saya : pypylamb

Love,
Liza Razak




- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad





20 comments:

Khai♥Rin : anies said...

cantik la deco..simple je..hrp2 dpt terjah ke sini 1 hari nnt...

nurdani said...

ha'ah kak liza, kalau ke sana mesti nak snap macam-macam sebab decoration dia lawa

Asyik Izas said...

lama juga xpg OBB ni sejak tgl jauh ..:)

nurul storys said...

cantikkkkkkkkkkk !!!

Alin Marlini said...

Memang kedai dia comel. Kak Alin pun suka shawl camni tak payah gosok

HeNRieTTa JoSe said...

rietta pown ada stu kaler hijau gelap....tapi skank dah jrang pkai...sebab lebih suka dengan aidijuma tudung bawal...

pss...try la browse zalora...bleh rmbang mata taw...hehehe...

tenku butang said...

ada kedai sendiri ke/

NinaAz said...

nina pun sukaaaa sgt crinckle shawl tuu. best pakai!

Amanina Mads said...

cantiknya hiasan..ohsem kalau dpt rumah begini :)

elly nadyra said...

Senang xyah gosok la

Liza Razak said...

@khairin anies : nanti cuti bolehlah dtg shopping kt sana :)

Liza Razak said...

@nurdani : kan...hehe

Liza Razak said...

@asyik izas : nnt ada masa bolehlah dtg sana

Liza Razak said...

@nurul storys : kan...

Liza Razak said...

@alin marlini : kan..jimat masa :)

Liza Razak said...

@henrietta jose : tu laa...mmg boleh rambang mata tu

Liza Razak said...

@tenku butang : saya tak ada sis :)

Liza Razak said...

@ninaaz : kan..x payah nak gosok

Liza Razak said...

@amanina mads : kan...mesti cantik

Liza Razak said...

@elly nadyra : betul tu sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...