Jun 18, 2013

Majlis Aqiqah Iris Malika (Part 2)

" Without love, one's dreams would have no meaning " 
Paulo Coelho


{ Kota Damansara . 8 Jun 2013}



Semalam saya upload gambar-gambar dan video majlis Aqiqah Iris Malika dari ipad..so harini saya upload pulak gambar-gambar dari DSLR. Thank you Yoshie dan Wan jemput saya dan Mr Kudud makan kenduri. Kenduri Aqiqah Iris ni simple je. tak ada majlis cukur jambul pun. Yang penting majlis berjalan lancar dan meriah. Sedih betul tak dapat makan strawberry dengan chocolate tu..tu laa..lambat sangat..kan dah habis budak-budak makan...huhu. Daripada gambar pun korang dapat rasa yang semua orang yang hadir happy. Cuba tengok rambut Iris tu..lebat dan lurus kan? Geram tengok!  Habis je majlis, macam biasalah...kami kan gila-gila...apa lagi camwhoring je la kerja kami!

Lupa pulak nak bagitau semalam yang blog ni dah bersiaran seperti biasa setelah bercuti sejak dari Rabu minggu lepas. Saya bercuti dengan famili di Singapore. Minggu ni saya nak habiskan entry yang tertangguh dan proses dulu gambar-gambar di Singapore. Insya Allah..kalau tak ada apa-apa..saya update entry Singapore next week



Love,
LIZA RAZAK



20 comments:

Syafiqah Hashim said...

comelnyaa baby iris..kota damansara dkt area mana kak?

Maria Firdz said...

lebatnya rambut dia...

Khai♥Rin : anies said...

montel nyer iris

Normi Nieza said...

meriahnya...:)

Cik Puan Rara said...

comei gila baby tu.ich!

elly nadyra said...

cantik set up candy buffet table, rambut iris lebat kembang cantik cun gila

Ratu Hatiku said...

Tgk pun tau meriah.. comelnya Iris dgn rambutnya yg lebat tu.. :D

Lavender said...

meleleh air liuq tengok canday berderet tu.. yumm yumm

NinaAz said...

lebatnya rambut baby!

Alin Marlini said...

giler comey anak yoshie ni..hehe

Liza Razak said...

@syafiqah hashim : dekat dgn masjid kuning :)

Liza Razak said...

@maria firdz : kan..lebat gile

Liza Razak said...

@khairin anies : tu laa..montel sgt

Liza Razak said...

@normi nieza : betul tu :)

Liza Razak said...

@cik puan rara : comel dan berambut lebat :)

Liza Razak said...

@elly nadyra : tapi x sempat nak makan strawberry chocolate tu..huhu

Liza Razak said...

@ratu hatiku : simple tapi meriah kan..

Liza Razak said...

@lavender : samalah dengan saya

Liza Razak said...

@ninaaz : kan..

Liza Razak said...

@alin marlini : mmg comel sangat sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...