Jun 24, 2013

Cosmopolitan Hunks 2013 Event Tickets Giveaway




Terkejut saya bila dapat email dari Cosmopolitan Magazine minggu lepas. Ada special giveaway untuk semua pembaca setia blog saya. Cosmopolitan sedang mencari juara di kalangan 12 finalis yang hensem-hensem dan berkarisma untuk Cosmopolitan Hunks 2013. Majlis penganugerahan akan bertempat di Stage Club, Avenue K pada 6 Julai 2013. Selain dari finalis yang hensem-hensem ni...selebriti jemputan juga akan hadir. Kalau nak join....korang perlu beli tiket berharga RM 15 dan tempat sangat terhad. Tapi dengan hanya menjawab satu soalan mudah di dalan entry ini (siapa cepat..dia dapat) akan memenangi 2 keping tiket ke event Cosmopolitan Hunks 2013. Mudah kan? Hanya 10 orang yang bertuah akan dipilih oleh saya. Bolehlah kita sama-sama pergi ke event Cosmopolitan Hunks 2013 ini nanti dan beramah mesra ! Pasti happening !

The Cosmopolitan’s key signature event of the year “COSMOPOLITAN HUNKS” will unveil its 12 hottest finalists who will compete in the finale and face the critical judge in the competition – the readers. At the finale, these hunks will be mentored by 3 male celebrities. The winner will be determined via a voting system by the readers and panel of judges. The winner who is Fun and Fearless will be awarded.


Tarikh   : 6 Julai 2013 (Sabtu)
Tempat : Stage Club, Avenue K, KL
Masa   : 7 malam – 10 malam (persembahan, permainan & majlis penyampaian hadiah)
Tema : Glam Rock
Jumlah Tetamu : 450 (pembaca Cosmo, selebriti, media, & client)


Soalannya mudah sahaja :
Berapakah jumlah finalis Cosmopolitan Hunks 2013?

Tarikh Tutup Giveaway :
11 Malam, Khamis, 27 Jun 2013

Senang kan soalan saya? Apa yang korang perlu buat hanyalah menjawab soalan mudah di atas dan tinggalkan nama, email dan link blog anda di ruangan komen di bawah entry ini. Kalau anda bertuah, saya akan umumkan nama 10 pemenang giveaway di dalam entry blog Jumaat ini. So stay tuned!

Bukan itu sahaja surprise dari Cosmopolitan...kepada gadis-gadis yang single tu, boleh menyertai acara 'Speed Date' dengan 12 jejaka-jejaka finalis ini pada event yang yang sama tapi lebih awal pada pukul 5 petang. Apa yang perlu korang lakukan hanyalah menghantar butir-butir diri (nama, no KP, email dan alamat rumah) beserta dengan gambar ke CosmopolitanMalaysia@bluinc.com.my


Tiket adalah terhad ! Quick & try your luck girls !
Terima Kasih Cosmopolitan Malaysia



Love.
LIZA RAZAK






- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

19 comments:

Khai♥Rin : anies said...

12 orang.

anies

kolamhempedu16@hotmail.com

http://aniesandyou.blogspot.com

oshinz said...

antara 12 orang tu rasa macam takdelah hensem mana pun. hehe.

nil pina said...

NILAM SYAPINA

http://nilsyaffieyna.blogspot.com

nilpinkynilpinky@ymail.com

12 orang ..

nil pina said...

akak liza pon apa kurangnya kebabom gituu .. kak slh sorggg .. yg berjayaa .. tengoklaah mulut masinn ni

HeNRieTTa JoSe said...

12 orang..

Henrietta Jose...
henrietta3321@gmail.com
http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com

Syafiqah Hashim said...

hi kak liza,
bertuahh nya akak dan pembaca blog akak! pika sebagai pembaca blog akak pun nak turut sertai GIVEAWAY ni..teehee..harap-harap bernasib baik..dapat jumpa jejaka-jejaka tampan nanti! awww!

nama: Syafiqah Hashim
email: syafiqah_girlz@yahoo.com.my
link blog: http://syafiqahhashimxoxo.blogspot.com

SOALAN: Berapakah jumlah finalis Cosmopolitan Hunks 2013?
JAWAPAN: 12 orang jejaka tampan! aww!!

^_^

Asyik Izas said...

12org semuanya..

Asyik Izas
asikinwan@yahoo.com
http://asyikmaiburogu.blogspot.com

Giorgio Izas said...

12 orang
Giorgio Izas
giorgioizas@yahoo.com
http://giorgio-izas.blogspot.com

nurbijen said...

Nak join jugak...
12 orang
Nur Baini Ismail
http://ceritadanishdanumi.blogspot.com

Rina Ellisa said...

12 orang..

Rina Ellisa

rina_ellisa@yahoo.com

http://memorintorinaellisa.blogspot.com/

zarena heeney said...

ada 12 org peserta
zarena heeney
email : zahriff@gmail.com
http://zarenaheeney.blogspot.com/

Delimasari said...

23 orang peserta
Faridah Hanim
email: faridahz@yahoo.com
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com

ZazaMyMoon said...

Hi Liza.. thx follow Zaza..
Zaza follow balik blog Liza, follower #2362

Ok nak jawab soklan jg lah.. hehe

12orang peserta
Zaza Abdul Latif
email : zazaabdullatif@yahoo.com
http://zazaabdullatif.blogspot.com/

athirah Safarudin said...

hI,,

12 orang finalis

nama: athirahsafarudin
email: athirahsafarudin@gmail.com
link blog: http://athirahsafarudin.blogspot.com

Izzah Azizah said...

12 orang

name: Izzah Azizah
email : izzahabaziz@yahoo.com
blog : http://watakutama.blogspot.com

sha (chirp chirp) said...

12 org. haha. wow siap ade speed date youuu :D

FiqaMzln said...

12 orang.

Name : Afiqah Mazlan
Email : cikfiqa_luloi88@yahoo.com
blog : http://cikfiqaluloi.blogspot.com/

FiqaMzln said...

12 orang

Name : Afiqah Mazlan
Email : cikfiqa_luloi88@yahoo.com
Blog : http://cikfiqaluloi.blogspot.com/

Teena Tna said...

Ada 12 orang finalis Cosmopolitan Hunks 2013.

Name : Norfatina bt Mustaffa
Emel : norfatina@gmail.com
Blog : http://insanbiasabiasa.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...