Jun 3, 2013

Samsung Galaxy S4 Launch Day


Digi Concept Store, Sunway Pyramid . 27th April 2013



Rasanya ramai yang menantikan kemunculan Samsung Galaxy S4 di Malaysia. Termasuklah Mr Kudud. Bayangkan dia sanggup pakai handphone Nokia lama semata-mata nak tunggu S4 ni. Sebelum ni dia pakai Blackberry, tapi selalu sangat rosak. Sekali repair memang 3-4 ratus habis. Memang patut sangat tukar handphone. Alang-alang nak tukar, dia nak tukar ke Note 2. Tiba-tiba kawan ofis dia cakap Samsung S4 nak launch tahun ni. Terus cancel beli Note 2

Mr Kudud dapat beli murah daripada Digi.. dalam RM 900++ macam tu. Siap dapat rebat lagi. Sepatutnya kena pre-order online tapi website Digi problem pulak. Nasib baik kebetulan keesokkan harinya merupakan launch day untuk Samsung Galaxy S4 di outlet Digi terpilih. Kalau tak memang kena tunggu lama nak order S4 ni. Kami pergi ke Digi Concept Store di Sunway Pyramid sebab dekat dengan rumah. Bertolak awal sebab takut orang ramai berbaris untuk beli. Nasib baik orang tak berapa ramai lagi masa launch event. Sempat la Mr Kudud cuba sendiri S4 ni. Walaupun saya ni bukan peminat Samsung, tapi tak dinafikan S4 ni memang awesome gila! Macam- macam benda boleh buat dengan S4 ni. Nak tukar channel TV pun boleh! Cool kan..Kalau kami tak datang awal..memang kena berbaris lamalah jawabnya. Lepas kami selesai pick up S4 Mr Kudud..terus penuh Digi Concept Store tu.


Tapi tu lah..bila dah dapat S4 ni.. Mr Kudud asyik berkepit je dengan handphone dia tu. Nak berborak pun payah. Al maklumlah orang baru dapat bini baru. Main game la..download apps la..ishh..sampai tak tidur malam pun ada jugak. Teruk betul.. Yang paling kelakar, kitorang siap bergaduh lagi pasal Samsung dan Apple..mana lagi bagus. Apa pun..setakat ni saya masih setia dengan Apple..sebab dah biasa pakai..tapi tak tau la pulak tetiba teringin nak tukar Note 2 pulak kan...hehe. Sesiapa yang berminat nak tukar ke S4 ni..apa yang saya boleh cakap, memang berbaloi beli! Tak percaya cubalah sendiri kat mana-mana Samsung Outlet. Mesti jatuh cinta :)









Love,
LIZA RAZAK






- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

26 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

amboiiiii.. dah merasa S4.... perghh mantoplah akk... hehe sy guna S2 je...

Mysara Ab Rahman said...

wah bestnyer dpt S4!

Khai♥Rin : anies said...

murah tuuuu...cpt sgt da msk yg ke 4...yg ke 3 pn terkejar2 lg ;-)

O'gosh Iskandar said...

ohoi...jelesnya...baru nak p usha...mr kudud lagi cargas beli pulak...huhu

lia said...

ada keinginan nk rembat s4 utk husband tp tunggu rezeki ada dulu ;)

NinaAz said...

ayooo. hidung mr kudud mcm anak mami lahh.hehehehe

tenku butang said...

berapa harga pasaran Samsung Galxy s4 sekarang yea Liza?

LelakiS said...

s4 ip5 pening.

Amanina Mads said...

Huhuu.. rasanya iphone lg oke kot

Syazana Zainn said...

wahhh dah tukar enpong


:D


kite belum lg nak merasa tukar enpong mahal2. hihi

zarena heeney said...

amboi dpt bini baru yg lama terus dilupakan terus eheh

elly nadyra said...

New toy gitu.

Liza Razak said...

@ainaa roseberry : okla S2 tu..akak pun pakai iphone 3GS je..hehe

Liza Razak said...

@mysara ab rahman : bukan saya..mr kudud ler yang seronok..hehe

Liza Razak said...

@khairin anies : kan..cepat sgt

Liza Razak said...

@o'gosh iskandar : dia dah usha lama dah tu..hehe

Liza Razak said...

@lia : nanti dah cukup simpanan bolehlah beli utk suami :)

Liza Razak said...

@ninaaz : dia mmg ada mix mamak pun sis :)

Liza Razak said...

@tengku butang : rasanya dalam RM 2k ++

Liza Razak said...

@lelakis : tu laa...cepat sgt henfon ni update

Liza Razak said...

@amanina mads : maybe...tp samsung s4 pun not bad jugak :)

Liza Razak said...

@syazana zainn : murah rezeki nanti boleh tukar sis :)

Liza Razak said...

@zarena heeney : betul tu sis..hehe

Liza Razak said...

@elly nadyra : hehe..

bLack & wHitE said...

hye sis...kalau note 2 n s4 mane lagi better???

bLack & wHitE said...

hye sis...kalau note 2 n s4 mane lagi better??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...