Jun 11, 2013

Wedding Reduwan + Roslinda (Part 2)



I have decided to stick with love. Hate is too great a burden to bear.
  Martin Luther King, Jr.



AHAD . 2 JUN 2012

Taman Perdana, Jerantut


Entry Sambungan :


Saya rasa daripada gambar-gambar ni sahaja korang dah boleh tahu keseluruhan cerita. Kemain banyak lagi saya upload gambar kan...hehe. Kali ni biar gambar pulak yang bercerita. Sesiapa yang terlepas baca Part 1 dan entry yang sebelumnya, boleh klik link di atas...Walaupun kenduri sederhana tapi sangat meriah. Sayangnya saya tak dapat lama di sana sebab kena balik awal atas sebab-sebab tertentu. Apa pun SELAMAT PENGANTIN BARU buat Wan dan isteri. Semoga berkekalan ke anak cucu.



Love,
LIZA RAZAK




- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

14 comments:

NinaAz said...

cantiknyaaaa baju pengantin tuu. nice matching. purple dengan warna apa tu ek. hehee

aniswany said...

kenduri dekat kampung mmg owesome! rendu nak ramah2 dgn macik2 sepupu2..now semua wat dekat dewan je

Khai♥Rin : anies said...

sempoi je pengantin..

Alin Marlini said...

comelnye Liza...i like your tudung...hehehe

norhidana miswan said...

akak suke ngn gabungan kaler pantin perempuan tuh, cun... bunge2 3d tuh pun cantik2...

Mime MF said...

cantik color baju pengantin tu..^__^

Amanda Suria said...

perantin tu santek..baju dia pun cantik...

Liza Razak said...

@ninaaz : purple + cream sis :)

Liza Razak said...

@aniswany : betul tu..skrg ni dah kurang meriah

Liza Razak said...

@khairin anies : mmg sempoi diorang ni :)

Liza Razak said...

@alin marlini : thank u sis :)

Liza Razak said...

@norhidana miswan : saya pun suka jugak sis :)

Liza Razak said...

@mime mf : kan...

Liza Razak said...

@amanda suria : betul tu sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...