Sep 19, 2012

WW : Oppa Gangnam Style !

wordless wednesday.
 
{ Pictures Taken From Instagram . Follow Me : pypylamb }


#instajaya #catsofinstagram #cat #cici #igmalaysia
#oppagangnamstyle #kpop #lol #pet #psy #domesticshorthaircat


Love,
LIZA RAZAK






20 comments:

Everything's Everythings said...

Kucing gangnam style haha..
eh pnjangnya tgn kucing ni o.O

Bulan Syurga Firdausi said...

kucing . . . . .

Cik Saila said...

oh emgie!!! gangnam la diaaaaa.. termahal nih :D

:: Mrs.Eady :: said...

comel :)

Riri Yoorin said...

liza! comel ye kucing gangnam nie!!

HeNRieTTa JoSe said...

gangnam style....hehehe....

Sue-Rya Qistina said...

hahahaha..comel sungguh gaya dia! :D

♥ sitifarhana ♥ said...

fenomena gangnam stylee..sy pon layann..hehe

Kesuma Angsana said...

he he he kucing tu ~

Riena Haiqal said...

wah demam oppa gangnam style dah kena pada meow2 la.. tak lama lagi dia bakal menari la pulak

Mrs Lurve said...

nmpk seksi je kucing tue duduk

Hilmirda Daud said...

comelnya.. :)

✿Lady Ainaa✿ said...

aish aish, kucing pun dah pandai ye skrg ni.. hahaha..Kit kit kittt Kitty Gngnam style... XD

Chic Na said...

gangnam kucing style. huhuhu..

Sandra Azwan said...

kucing putih comel....

ANIM said...

heee...

nurdani said...

hahahah. comelnya

Asma Azuani said...

tau x saya discover gangnam style ni pon masa melodi aritu die ade tunjuk video ni masa melodi dah nak abis..masa tu baru ohh ni ah gangnam yg org cakap tuh.. hehe very nice gangnam style kucing awak buat, :D

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Ryyn_kiss12 said...

hai...comel la kucing awk....eiiiii geram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...