Oct 6, 2011

Bon Appetit

Grill Asia, Kota Damansara. 3rd October

Our true friends are those who are with us when the good things happen. They cheer us on and are pleased by our triumphs. False friends only appear at difficult times, with their sad, supportive faces, when, in fact, our suffering is serving to console them for their miserable lives.
Paolo Coelho, The Zahir


Kalau nak melepak tempat yang cosy dengan kawan-kawan, Grill Asia Kota Damansara memang sesuai.Tema ala-ala food court tapi environment memang kelasss !!

Saya pon first time melepak kat  Grill Asia.Dulu selalu lepak makan Bawal Power kat food court Dataran Sunway ni.Tapi masa tuh Grill Asia ni belum ada lagi.Bila dah lama tak lepak dan Grill Asia ni pon dah siap, saya almost tak cam pon food court tempat saya selalu lepak dulu.Memang style

Food selection pon menarik.Ada local cuisine dan western cuisine.Harga pun affordable.Confirm lepas ni saya akan selalu lepak kat sana..hehe

Hari tu saya dengan kawan-kawan melepak sampai Grill Asia ni tutup.Berborak..main Iphone, online.Buat serupa rumah sendiri..haha.Sapa suruh letak sofa siap ada cushion.Gile rasa macam lepak kat rumah.Tepi meja makan siap ada kolam air.Cosy sangat...


Malam tuh saya kenyang.Cuma makanan yang ringan je.Saya cuba Grilled Beef Salad.Harga dalam RM 11.90.Portion banyak + sedap.


Kalau nak tau lebih lanjut pasal Grill Asia ni..boleh jenguk Fanpage Grill Asia
http://www.facebook.com/GrillAsia.com.my

Alamat :
Central Park Building, Jalan PJU 5/7,
Kota Damansara,
47810 PJ
( Dekat dengan Sunway Giza, Kota Damansara )

P/S : Sekarang ni sampai 14/10, semua makanan ada discount 30%.Rugi oo kalau tak cuba :)


Avec soin et amour,






Ads By Pypy.Lamb Studio

10 comments:

KaK LimAh Si SupiR said...

hew2..rase mcm nk try jgk :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice pic n tetibe lapo...
huwaaa...

nadiaazira said...

nak try lar...hihi...
dekat tune hotel tu ke???or dlm area dataran sunway???

~Fara~ said...

cam best la.. =)

♥MAMASYAZA♥ said...

tempat tu nampak cantik, patut la lama melepak kat situ

O'gosh said...

waa....mmg nampak klas la fc dia...

LadyBird said...

cantiknye gambar2 ni.. pandai org yg tukang mengambilnya..

farah izwani said...

nice cantik cun lawa terbaik

yana said...

dpan the strand tu ke?

Mama Gee said...

tgk gambar pun nampak menarik tempatnyaa.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...