Oct 25, 2011

Chombee The Talking Budgie

Finally Chombee dah boleh bercakap !Video ni kebetulan kawan saya Mr Zalli rekod masa datang ke rumah 2 minggu lepas.Bila kitorang dengar balik video ni..terkejut beruk dengar dia boleh bercakap ! Sebelum ni ada laa dengar dia sebut perkataan macam 'Chombee' dan 'Ok' tapi tak clear macam video ni..




Note : Untuk dengar dengan lebih jelas..sila maksimumkan volume anda atau dengar guna earphone

Drag ke minit :

4:22 ( Pergi Mana ? )

4:29 ( Aku Lapar...Lapar !!...........Lapar Lagi )

4:59 ( Aku Lapar...Kuat Sikit Kipas...Hahaha )



Dah dengar?? Hehe.Kelakar kan ?...Cakap macam orang tua la Chombee ni




From Puchong With Love,

Liza Razak






Ads By Pypy.Lamb Studio


18 comments:

.: iEyLa :. said...

hikhik..macam mak nenek la chombee nih..hihi

Pocket said...

wah!! u actually bela chombee ni pasal nakbagi cakap ker?
hebat jgak bela burung cenggini :)
pocket pung jadi tingin plak ^^

onie said...

hahahaha!nakal la dia....lapar tapi suh kuatkan kipas ye :D

Wawa Tasliman said...

chombee yang comelll.. :)

kajaharuna said...

itu la kuasa tuhan.. :)

Liza Razak said...

@ieyla : a ah..suara mcm orang tua..hehe

Liza Razak said...

@pocket : tak plan pon nak bela.kawan kasi as wedding gift.

Liza Razak said...

@onie : tu laa...ntah ape2 je chombee ni

Liza Razak said...

@wawa tasliman : hehe..comel dan nakal gile

Liza Razak said...

@kajaharuna : betul tuh :)

Salhah Suhot said...

join GA jom.limited ni.siapa cepat dia dapat!

putput said...

cgombee chombee.. lps ni practice cakap nama orang lak ye:)

iSmaZuRina said...

comelnya chombee cakap... dia betol2 lapar la tu.. :)

O'gosh said...

best jugak ada burung ni ye...

Liza Razak said...

@salhah suhot : alamak nik..x sempat laa nak join..huhu

Liza Razak said...

@putput : x tau laa ape lg die nak cakap lepas ni..huhu

Liza Razak said...

@ismazurina : mmg betul laa dia lapar..asyik ckp lapar je..hehe

Liza Razak said...

@o'gosh : mmg best especially yg boleh berckp..ade kwn ckp bile boring2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...