Oct 19, 2011

Mahu Menjadi Rempitan Professional??

 16th October 2011.Tanjung Village Foodcourt, Kota Damansara


Gaya.Mutu.Keunggulan


Kawan saya Alif baru je beli motor beso.Alkisahnya...semua kawan-kawan sibuk nak cuba motor baru beliau.Macam-macam gaya.Saya dah terguling-guling gelakkan diorang ni.



Mr Kudud pon tak terkecuali.Bajet macho le tuh.Kepala kecik, helmet beso.Kelako.


Patutnya nak balik rumah dah time ni.Tetibe pulak tak jadi pasal semua sibuk nak tengok moto beso Alif ni.Sudahnya pukul 12.30 tgh malam baru gerak balik


Ini lah Alif, owner motor berkuasa tinggi itu.Kesian sampai biol dibuat kawan-kawan yang mencuba motor beso beliau


Gaya ni paling sesuai kalau naik motor biasa yer.Pastikan pakai helmet terbalik untuk nampak lagi COOL


Gambar ni paling kelako...gaya cikaro naik moto beso.Teruja nokk


Ini lagi satu gaya...Bontot kena kasi 'up' sket...haha




Alif berdoa agar moto beso beliau selamat apabila moto beliau dikidnap sebentar oleh rakan-rakan.


Kami yang perempuan ni tolong gelak guling-guling je tengok diorang.Jarang lepak ramai-ramai macam ni.Bila sekali sekala jumpa, macam ni laa jadinya..hehe


"Aku biol hokeyyyy !! "



From Puchong With Love..







Ads By Pypy.Lamb Studio

7 comments:

Cik Saila said...

pic no 5 = i like!! haha
saya pun suka superbike.. =D

nurkaloi said...

liza
suh dyorang pkai kulit tmbikai jd helmet hihhihi msti sntik gmbar

.: iEyLa :. said...

haha..sampai jd xbetul dah owner die..hihi...
tp muke Alif ni apsal mcm muke artis ek??hihi

Nikisa Izas said...

motosikal tuh sya suka sgt2..:)

Rtp Farra Arisha said...

WOW! those are superb styles. hehehe.

nub said...

ninja!

haha

onie said...

alif mmg tak ley bla,hahaha! seksa jugak kalau tgk cikaro naik moto ni,seat dia tinggi gila kot,haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...