Oct 6, 2011

Midnight Therapy

Puchong.5th October

When I had nothing to lose, I had everything. When I stopped being who I am, I found myself.
Paolo Coelho, Eleven Minutes

Picture From Pypylamb's Instagram

2 gambar ni saya curi-curi snap masa Cooter tido dengan Mr Kudud semalam.Nampak macam cute je tido sebelah Mr Kudud.Part pakai selimut tuh saya yang buat.Tak de nyer si Cooter ni pandai nk berselimut bagai.


Picture From Pypylamb''s Instagram

Setiap malam macam ni laa..Kena fair dengan semua binatang peliharaan saya.Siang-siang kena kasi Chicken ( Iguana ) dan Chombee ( Burung ) keluar.Malam pulak kasi Cooter masuk dalam rumah dan tido dengan kitorang.Cooter ni dulu macam kucing liar sikit.Taak mau orang pegang sangat.Sekarang dah boleh tido dengan tuan dia.Kadang-kadang rimas pon ada sebab keje nak menyempit je.Saya nak gerak pon susah bila tido...

Tapi apa-apa pon diorang ni yang selalu buat saya dan Mr Kudud happy.Al-maklum lah orang tak de anak lagi....sob sob sob.Ada anak kucing pon jadilah buat anak angkat...hehe


Avec soin et amour,
 
 
 
 
 
 
 
Ads By Pypy.Lamb Studio
 

19 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xlame lagi ade la anak sendiri tue...

aTy _faRed~ said...

tak suke kucing ai tido sekali... sebab die suker gigit2 kaki tengah2 malam... huhu

Fiq Ras said...

sangat comel! hehehe..
mesti manje giler kan sumer dekat tuan die..

Anisa Hang Tuah said...

aaa...aaaa

comelnyaa

.: iEyLa :. said...

hihi..my cat pon suke tido ngn i sis...
kadang2 klu xde die mlm2 tercari2 gak..hihih

Umie Artoqiemie said...

cantik gambar 1st sekali.. instagramm

farah izwani said...

hai kucen pandai berselimut. ehe

meaw said...

alolololo,manja betol semuanya :)

cik aletheea : said...

owh...sangat suke qoute dari encik Paolo Coelho tue....


cooter pandai kenyit mata la...

Mak Izz said...

mmg sifat kucing suka bermanja dan dibelai, layan jelah... belom ada anak sendiri tp liza dah ada 3 org anak angkat tau (chombee, cooter & chicken) akak br 2 :)

akak doakan liza & mr kudud cpt2 dikurniakan baby supaya triple C ada kwn baru ^__^

Yana Kama said...

kucing kalo buat muka biasa2 pon nampak cute kan..geram heee

cik fa said...

Comelnya diorg

MulutPayau said...

comelnyaaaa........pandai pulak berselimut yer...

SURIA AMANDA said...

insyaallah coming soon ada la...lom rezki lagi tuh..

Alin Marlini said...

org kata jika bela kucing..dia akan doakan kita panjang umur..

mOon jOhari said...

kalo tdo dgn kucin mmg susah nak bergerak..sbb...takOt dia terbangun....

Mama Gee said...

nak jugaklahhh..tp mr b kata payah sbb duk umah atas...huhuhu

Sufia Mahzan said...

tucen kne selimut..hehe

MULAN said...

cute tapi i geli sangat2 dgn kucings ni.... cute dok dalam selimots tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...