Oct 17, 2011

iPlay . iPhone

 16th October 2011.Tanjung Village Food Court,Kota Damansara

Every once in a while a revolutionary product comes along that changes everything. It's very fortunate if you can work on just one of these in your career. ... Apple's been very fortunate in that it's introduced a few of these.
Steve Jobs


Sekarang ni lepak ramai-ramai tak semestinya riuh rendah..semua sibuk belek handphone masing-masing.Bercakap pon dah kurang.Main game laa...Facebook..Twitter dan macam-macam lagi.Masing-masing buat hal sendiri.Inilah dia penangan smartphone.

Dah jadi budaya kita sekarang ni pegang handphone all the time.Kalau handphone rosak,boleh mati woo...Padahal dulu kalau nak call je,kutip syiling banyak-banyak lepas tuh pakai public phone.Nak set jumpa kawan-kawan pon mana ada pakai sms.Set time dan tempat guna telefon rumah je.Tak pon plan siap-siap masa kat sekolah..hehe

Semalam saya dan kawan-kawan melepak...inilah kerja kitorang.Main iPhone..Tapi nasib baik berborak jugak.Mr Kudud asyik sangat main iPhone sampai kena sound .Oiii..kalau nak main iPhone, baik main kat rumah je..haha.Melepak kena berborak dan makan-makan.Baru best !!














From Puchong With Love,






Ads By Pypy.Lamb Studio

9 comments:

Budak Giler Cadbury said...

best ke iphone .. now tgh kumpul duet ni na tukar fon.. tp konpius pulak antara BB and iphone.. any suggestion 4 me :)

Anisa Hang Tuah said...

facebook.twitter
heee

♥MAMASYAZA♥ said...

mak aihhh, semua mengadap tipon masing2. sungguh kusyukkkk

azalia hjsalleh said...

rasanya hari tuh saya nampak akak tp nampak dri jauh je la.

onie said...

semua henpon ditangan :D

atiqa aris said...

betol la kan semua sebok men handphone,org sekali2 jumpe nk r men tumbok2 ke gosip2 ke baru best.hee

NM02 said...

zaman sekarang kan...

Alin Marlini said...

betul tu Liza...dah jadi macam tak syok plak..sebab tujuan jumpa nak ngombrol2 kan..hehehe

putput said...

penangan iphone=="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...