Oct 31, 2011

Classy Hawa & Pypy.Lamb Studio at #OctTwtFest

#OctTwtFest, Digi HQ.22nd October 2011.Classy Hawa + Pypy.Lamb Studio

I think the idea of mixing luxury and mass-market fashion is very modern - wearing head-to-toe designer has become a bit passe. It's a new era in fashion - there are no rules. It's all about the individual and personal style, wearing high-end, low-end, classic labels, and up-and-coming designers all together.
Alexander McQueen




#OctTwtFest ni merupakan debut pertama Pypy.Lamb Studio dalam arena bazaar ni.Sebenarnya tak plan pon nak join.Kebetulan satu hari kawan saya, Yoshie Natalia tanya saya berminat tak nak join bazaar dengan sepupu beliau.Mula-mula saya macam agak ragu juga sebab tarikh untuk preparation agak suntuk dan barang saya pon tak banyak.Tapi bila difikir-fikirkan balik, belasah je laa.Kalau tak join, rugi pulak.Untung rugi tuh saya tak peduli sangat.Janji boleh korek experience :)



Saya bersyukur sangat sebab Booth kami ( Classy Hawa & Pypy.Lamb Studio ) boleh dikatakan agak berjaya.Siap ada celebrity yang shopping dekat booth kitorang haritu.Malangnya saya tak dapat join tolong sepupu Yoshie, Ungku Myra dekat booth sebab saya kena gerak ke Melaka pada hari yang sama.Cuma sempat set up booth dan tolong apa yang patut je sebelum event bermula.


Masa set up booth tuh memang meriah.Walaupon ada antara kami yang baru kenal, tapi semua kepala 'ngam' gila.Bergelak ketawa dan berborak-borak sambil kemas booth.Gile nyesal la tak dapat join sampai tengah malam.Kalau tak mesti best dan happening.



Saya dan best friend, Yoshie Natalia.Cool kan nama dia ?






Selain dari Classy Hawa dan Pypy.Lamb Studio, ada banyak lagi brand Interior Design, Cookies dan Clothing yang join sekali dalam booth kami.Kira macam shopping mall la.Semua ada :)









Saya, Yoshie Natalia dan Ungku Myra, owner booth.Thank you sangat-sangat Myra sebab bagi peluang kat Pypy.Lamb Studio buat bazaar debut.Banyak juga baju Pypy.Lamb Studio yang dijual.Saya buat clearance stock.All RM15 including tops, dresses dan handbags





Jejaka-jejaka hensem yang turun padang.Korang memang super cool !


Hopefully next time Classy Hawa & Pypy.Lamb Studio boleh buat collaboration lagi untuk bazaar akan datang.Serious best kerja dengan diorang :)





From Puchong With Love,
 LIZA RAZAK





ads by Pypy.Lamb Studio


28 comments:

Rtp Farra Arisha said...

this is fun. how lucky i am if i can join the event too ;))

.: iEyLa :. said...

chantekk!!

einz said...

cm seronok jep...hee....besh!!!

misTeaRed said...

bestnyeeeee :)

Rara. said...

wooah, RM15? oshem ;)

naseb jauh je.theeeeeee!

ch000tz axoera said...

freakin cool babe! :D love it so much!

Miss Kira said...

comel.. ;)

fiQ'Ra said...

cntik betul shoot n edit gmbar2 kat atas tu ;)

cimOt said...

semart giler gambaq ang!! classic ~~

puteri nur aqiliah said...

ni booth mna lak? grr..ruginya x turun pandang!

onie said...

terbaik lah kak :D

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : true..real fun !!

Liza Razak said...

@ieyla : tengkiu :)

Liza Razak said...

@einz : mmg happening dan seronok !

Liza Razak said...

@misteared : :)

Liza Razak said...

@rara : nanti next time kalau ade event, boleh laa awak dtg :)

Liza Razak said...

@choootz axoera : thank you :)

Liza Razak said...

@miss kira : thank you so much :)

Liza Razak said...

@cimot : haa..biase2 je..hehe

Liza Razak said...

@puteri nur aqiliah : x pe..next event boleh laa join nnt :)

Liza Razak said...

@onie : tengkiuu :)

idasm said...

nampak mmg happening n seronok tu..
tahniah...

Liza Razak said...

@idasm : terima kasih :)

Liza Razak said...

@fiq'ra : thank you :)

nurulSYAFIKA. said...

same day dgn kl vintage fest kan? ptt la u ter miss that fest :D

nabilasyafiqa said...

octtwtfest ! nk pegi jugak aritu,tp clash ade class :'(

Syafiqah Hashim said...

woww...sy tak tahu pun..kalau tak mesti pergi punyalahh..

Wawa Tasliman said...

when your next event? confirm nak join.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...