Oct 10, 2011

Penderaan Terancang

Puchong Intan.

A child can teach an adult three things: to be happy for no reason, to always be busy with something, and to know how to demand with all his might that which he desires.
Paolo Coelho


Sekarang ni saya gila Instagr.am.Pantang nampak benda menarik sket mesti nak snap dan publish dalam Instagr.am.



Meh saya nak cerita pasal penderaan saya terhadap Mr Kudud


Saya memang gila kuasa.Lagi-lagi kalau dalam gambar.Buktinya...sila lihat gambar di atas.Nampak tak jin mata satu kat sebelah kiri atas gambar? Kesian hanya nampak mata je.Muka langsung tak nampak.Konon-konon nak snap gambar berdua.Tapi macam biasa,muka saya harus didahulukan.Mesti nampak semua..hehe.Yang sorang lagi tuh abaikan...hahahahahaha


Dera cuci fridge rumah.Sila tengok gambar sekali lagi.Nampak macam kena dera kan? Memang pandai berlakon mamat ni...Nampak sangat macam saya yang suruh kan? Ishhh...habis reputation Isteri Mithali saya.Konon !! Padahal dia yang nak cuci sendiri...



Yang ni baru betul saya dera..hahaha.Tengah menguap...cepat-cepat saya snap.Ingat kot nak marah...dengan muka berlagaknya dia cakap dia tak kisah.Nak upload pon boleh.Adeh...baru nak buat surat ugutan...konon-konon kalau nak saya delete gambar ni, dia kena belanja saya makan.Tak menjadi rupanya..kihkih



Saya tak de idea, jadi saya kena merapu



From Puchong With Love,





Ads By Pypy.Lamb Studio




19 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang real mcm kene dera... heee...

nurkaloi said...

heheh
untung laaa ~~~

Rtp Farra Arisha said...

kalian memang pasangan yg manis dan always ceria dgn ur lives..hehehe.

Zura said...

hehehe..satu keunikan tue...

onie said...

mr kudud yg sporting!untung sapa hok dapat mr kudud,sape dapat? cepat jawab,haha

O'gosh said...

merapu pun comel...

putput said...

alololololo..comel jek>.<
btw sis. saya ad email something on pypylambstudio email. if sudi, bacalah dahulu n can u reply asap:) thanx a lot<3

Etong said...

pewiit queen control tu..hehehehe sweet ja kamu ni :)

TAIKO OTAK said...

hehe..aka,klako plak dera baru fridge..asal xbasuh toilet..ngehehe

Mama Gee said...

hahahaahah merapu pun buat kita terhiburrrr

h4ni3 said...

hahaha
yg bawah tu, kena dera jadi driver eh?

teha said...

ololo.. switt laa korang !

Liza Razak said...

@meniti senja : mr kudud mmg pandai berlakon buat muka sedih..haha

Liza Razak said...

@nurkaloi : hehe

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : tengkiuu :)

Liza Razak said...

@zura : unik ke tuh...hehe

Liza Razak said...

@onie : hahaha..untung ke tuh??

Liza Razak said...

@o'gosh : ni namenye tak de idea tp nak update jugak..hik hik

ain vanilla said...

sweet sangat akk nii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...