Jul 19, 2011

Di Suatu Pagi Yang Indah

Sabtu.16 Julai.Kampung Gunung Panjang,Gopeng

Suatu pagi yang sangat sejuk dan indah.Rumah kampung yang dikelilingi gunung-ganang dan pokok-pokok yang menghijau...alangkah nyamannya....






Ishhhh...............

Ishhhhh.............


Orag sibuk nak kenduri..dia boleh berselubung selimut lagi..Bikin panas je...Tapi apa-apa pon kat kampung je boleh jumpa selimut 'tampung-tampung' ni.Old school gile!! Kalau pagi-pagi kat kampung saya memang sejuk gile.Selalunya saya akan pakai stokin dan sweater bila tido..hehe.Tak sabar nak balik raya nanti !! Boleh wat photoshoot raya!!





From Puchong With Love...







16 comments:

CaHaYa PeTuNjUk said...

wah.bestnyer balik kampung! :)

♥MAMASYAZA♥ said...

wow, bila tgk umah kayu, teringat umah nenek akak dulu kat kampung, tp dah lama kena roboh...rindunyeee

tengok bantal kekabu n selimut tu pun teringat kat arwah nenek akak...sedihhhnya

Shu Shinju said...

waaahhhh...sgt syiok tgk dia tidoq... cantik la kampung u... ade sungai tak? kalau ade lagi best..pagi2 bangun leh terus mandi sungai...cam kat kampung saya di trong, taiping..:)

fLo said...

sgt best suasana kt kpg...wahhhh...rindu nk blk kpg...=p

Liza Razak said...

@cahaya petunjuk : a ah..best sgt sbb kampung saya memang sejuk

Liza Razak said...

@mamasyaza : tu laa..susah nak dpt bantal kekabu dan selimut mcm tuh.bersyukur gile sy still ade kg

Liza Razak said...

@shu shinju :kampung saya ade sungai jugak..tu pon dah lama x gi sbb selalu blk kejap2 je..hehe.tp sungai tuh memang best gile

Liza Razak said...

flo : tak pe..raya kan ade :)

Kyra said...

wahhhhh bestnya nampak kampong.tenang..rindu dekat kampung halaman mama qis..angin kampung n bandar memang jauh berbeza...tambah plak time pagi... bunyi ayam berkokok ,buka tingkap then nampk atas bukit2 embun2 segar..wahhhhhhhhhhh walaaweiiii tak dapat nak bayang..betapa bestnya dudok kampong..rasa fresh sngat bila terasa angin segar kampong..

zOeY zAu YaH said...

sukenye kampung...!

fareha said...

kampung sememangnya tempat y selalu dirindui!

NM02 said...

kite pun windu kat kg...






huhuhu

Liza Razak said...

@kyra : betul tuh..x sabar nk balik raya ni..syahdu gile!!

Liza Razak said...

@zoey zau yah : kan..kan

Liza Razak said...

@fareha : betul tuh :)

Liza Razak said...

@NM02 : walaupon saya br je blk last week...tp ttp rindu kat kg..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...