Jul 12, 2011

Keriangan Melalak Di Pusat Karaoke


Date : 12 Julai 2011
Location : News KTV, Ampang Park

Semalam saya dan rakan-rakan menyambut birthday Angah, adik kesayangan kitorang kat News KTV Ampang Park.Memang rutin la kalau tiap-tiap kali ada birthday celebration memang celebrate kat pusat karaoke.Sebab apa? Sebab macam-macam  aktiviti boleh dilakukan selain dari tipikal menyanyi lagu Happy Birthday dan potong kek tu .Kitorang pulak ramai bakat-bakat penyanyi yang boleh melalak 3 jam tanpa henti..hehe.Yang ada bakat menjerit pon ada jugak.Sampai ada yang letak kapas dalam telinga..kih kih..


Cute kan birthday card yang besar gile ni,..ni girlfriend Angah, Hani yang buat.Kalau saya memang tak dapek laa nak buat kad besar-besar macam ni.Confirm beli kat kedai je...hehe.


Ini aksi feeling habis !! .Saya dan Eza siap nyanyi lagu Zaiton Sameon tuh..lagu menaruh harapan.Gile old school.Lagu baru tak reti nyanyi.Lagu dangdut pon kitorang belasah je..











Ape kejadahnya makan lemang di pusat karaoke??haaa...ini lemang yang saya bawak dari kampung...
terus rasa macam nak raya pulak.Rugi betul tak nyanyi lagu raya semalam..












Yang ni malas nak komen...aksi apa pon tak tau nak describe..hehe.Apa-apa pon semalam memang best sebab kitorang melalak 3 jam tanpa henti.Lepas ni birthday sapa pulak?? haa...meh nak  celeb jugak!! Saya rajin je kalau ajak pegi karaoke ni..

Tak sabar nak tunggu apa aktiviti kitorang selepas ini.Nak snap gambar banyak-banyak !!


From Puchong With Love..











14 comments:

puteri ain said...

besarnya kad :) nyanyi pakai batang jagung ? hehe

Leya said...

omg besar betul card dia..
nak gak..ehehe =P
best2..sonoknyeee...hehe

tqahmisdar said...

besday sy! jgn lupa ye..hehe

Lee-Yan-Naa said...

Bestnyeeee dapat kad besar camtu..syok2 sebab semua sporting kan

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lame xmelalak nieh...

Liza Razak said...

@puteri ain : hehe..tu posing je tuh..

Liza Razak said...

@leya : tu laa..saya pon nak mr hubby buatkan satu kat saya..hehe

Liza Razak said...

@tqah misdar : rase macam nak buat-buat lupa la..hehe

Liza Razak said...

@lee-yan-naa : a ah..semua memang gila bergambar...paling teruk saya..kih kih

Liza Razak said...

@meniti senja : nanti ada time pegi laa karaoke jugak.boleh release tension :)

Azwana Shamsudin said...

ya allah sedapnya lemang & rendang ayam tu.. yum yum yum.. ! balik nie nak masak lah.. huhuhu

HAZIRAH SULAIMAN said...

waa, gila best lepak mcm ni. :)

Liza Razak said...

azwana shamsudin : hehe.. klau teringin kena buat tuh

Liza Razak said...

@hazirah sulaiman : memang best!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...