Jul 15, 2011

Rumors Boutique - Butik Untuk Lelaki Petite Dan Stylo

Picture From Rumors Mens Boutique Facebook

Ingat perempuan je suka stylo dan bergaya ? Lelaki pon suka jugak kan...Tapi problemnya butik untuk lelaki ni tak banyak sangat dan selalunya harga baju-baju yang ditawarkan agak mahal.Paling common diorang ni pegi Brands Outlet ataupon Padini sebab harga pon murah ( Kalau ada sale!!)

Lelaki Petite paling susah nak beli baju.Contohnya husband saya,Mr Kudud.Rangka kecik sangat.Memang susah nak beli baju atau seluar.Selalunya kena beli brand yang agak mahal macam Topman atau G2000 sebab kat situ banyak design t-shirt dan shirt yang sesuai untuk orang macam dia..hehe

Banyak sebab kenapa saya suka shopping kat Jalan Telawi Bangsar.Satu sebab murah dan banyak butik kat situ..dan yang terbaru saya sangat suka sebab Mr Kudud pon boleh shopping sama !! Kalau tak memanjang je kena teman saya bershopping

First time saya pergi Rumors ni last week..saya tau pasal butik daripada Angah,kawan kitorang.Dia ni memang kurus gila orangnya..sama macam Mr Kudud.Dia pon selalu shopping kat Rumors

Mari kita tengok apa yang menarik kat Rumors Boutique ni..

Picture From Rumors Mens Boutique Facebook

Banyak sangat choice dari t-shirt,kasut, accessories,bag dan seluar...Jangan risau baju dan seluar kebanyakkannya ada saiz

Picture From Rumors Mens Boutique Facebook

Picture From Rumors Mens Boutique Facebook

Picture From Rumors Mens Boutique Facebook

Menarik kan design Rumors ni?? Harga pon affordable dan design pon rare

Kalau sesiapa yang berminat boleh laa berkunjung ke Rumors Boutique ni

Address :

24-1 , Jalan Telawi 3, Bangsar Baru,
59100 Kuala Lumpur

Website : 

Facebook:

Happy shopping guys !!


From Puchong With Love....











13 comments:

hanabanana said...

bf sy pun kecik. susah carik baju utk die T_____T

puteri ain said...

byk gila baju . heaven ! :)

♥MAMASYAZA♥ said...

sama cam en. abah, kurus kering

CikHaniBhulat said...

sokong..barang lelaki mmg mahal..sbb tu dorg jarang shopping...barang ppuan murah2 je...

Azhariah Zuber said...

org ckp kecik senan,tapi susah juga...bab kasut lahh paling payah

bella luna said...

saya pon suka pergi telawi bangsar sebab ruamh sy dekat denagn bangsar.. kalo g telawi jalan kaki je.. huhu lagi 1 butik dia banyka choice and fashionable

Liza Razak said...

@hanabanana : betul kan..diorang ni ssh gile nak cari baju

Liza Razak said...

@puteri ain : kalau butik perempuan confirm rambang mata :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : sama laa kite dapat husband kurus kering :)

Liza Razak said...

@cikhanibhulat : a ah..betul tuh.patut laa kita ni asyik shopping je..hehe

Liza Razak said...

@azhariah zuber : kesian gak kalau kasut susah nak cari.tak byk butik jual saiz kecik2 ni

Liza Razak said...

@bella luna : wahh..bestnye rumah kat Bangsar..kalau saya,confirm poket kering tiap2 hari

Test said...

Terima kasih kerana melawat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...