Jul 19, 2011

Pinky Vintage...Ade Ke??

Sekarang saya sangat gila dengan iphone casing berwarna pink..tapi belum jumpa casing yang betul berkenan di hati..Kalau boleh nak cari yang macam ini..hehe




Kalau dapat ala-ala vintage pon ok jugak..




Tapi sekarang ni..tak de satu pon yang saya jumpa berkenan di hati..fussy betul mak cik Liza ni kan?ye laa..saya ni jenis tak suka nak tukar-tukar casing selalu.Kalau boleh biar pakai lama..

Siapakah orang tua ganyut di wallpaper saya tuh?Dah tentu Robert Downey Jr !! Kate obses kan..Patutnya letak laa gambar Mr Kudud ke gambar diri sendiri ke kan??hehe

Makanya...selagi tak jumpa casing pink yang minat..selagi tu iphone saya bogel tak de baju..hehehe.Korang tau tak mane boleh cari iphone casing warna pink yang unik?Online pon tak pe..


From Puchong With Love..



17 comments:

tqahmisdar said...

oh! yg first tu sy sgt5 suka!

InaAchik said...

saya agak ketinggalan...
di kala mak cik liza sdg mencari casing...
saya masih berkira kira nak miliki ipong nyer...
beli<>idok??? beli<>idok???
pk lagi dan lagi sambil seru kat lobang telinga rumet memalam... hehehehee

NM02 said...

orang kata kat imbi belambak





entah le dik.. akak kurang pasti

Miss Sunshine said...

ohh.. peminat pink tegar ni... ^_^

miszatie said...

aaah btol ckp hana tuh..peminat pink tegar!!..huhu..cntk la pinky ala2 vintage..huhuu..
tq singgah my blog tau..keep in touch k :)..list u in my blog n follow u :)

Kak Aya said...

kak aya pun suka pink tp masih belum beli i phone...

amna said...

yang first tu nampak elegance ^^ simple but nice

Aida Azryn said...

wow. smart! :B

Liza Razak said...

@tqah misdar : cantik kan..kalau la ade jual kat luar ni..hehe

Liza Razak said...

@ina achik : nanti suruh achik belikan..ala bukan susah pon ..guling2 atas lantai kompom achik belikan :)

Liza Razak said...

@NM02 : tu laa..ingat nk cuba tgk kat imbi..boleh laa cr yg murah sikit..hehe

Liza Razak said...

@miss sunshine : semestinya!! :)

Liza Razak said...

miszatie : tengkiuu listkan blog saya dlm blog awak..nnt saya listkan blog awak pulak...terharu tau!! hehe

Liza Razak said...

@kak aya : tak pe..hp yang ada pon boleh pakai casing pink :)

Liza Razak said...

@amna : saya pon suka yang tu jugak !

Liza Razak said...

@aida azryn : tu laa...kalau ade jual kat kl ni lagi bagus..hehe

[sutera kasih] said...

saya pun xtau dear di mana ada jual hhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...