Jul 22, 2011

Mana Aci Dia Sorang Je Pergi ..

Weekend ni saya akan bujang sekejap...hehe.Jangan ingat saya ingat seronok yer sebab Mr Kudud akan pergi ke Pulau Redang esok sebab join company trip...Haih..terasa ada perasaan jeles di situ.Tidakkkk!!! Nape tak angkut saya sekali??

Tapi apa-apa pon saya dah mengambil inisiatif untuk balik ke kampung secepat mungkin demi mengelakkan rasa jeles yang mungkin menjejaskan perjalanan Mr Kudud..Hamikk...boleh update blog dari kampung je.Ada wifi lagi..memang confirm saya akan update selalu!!Dari pagi tadi kerja saya hanya mendownload sebanyak mungkin application ke dalam handphone...Habis semua game nak sapu!!hehe

Berbalik kepada cerita asal...mase Mr Kudud kate dia nak pergi Redang ni,saya buat muka kering je sebab "eleh..ade aku kesah" tapi bila dia nak gi esok ni..terus rasa macam boring dan jeles sangat-sangat.Tapi tak per..saya pon tak mau kalah tau!!

Hadoii...satu lagi..malas betul nak tido sorang-sorang sebab saya ni sangat penakut untuk tido dalam gelap.Alah..ape susah pasang je lampu sampai pagi..senang!! Tapi tetap jugak tak boleh tido sebab selalunya ada udang kat sebelah..huhu.Ni ada Chombee dan Chicken je peneman.

Saya rindu (jugak) Mr Kudud...Tapi malas nak jiwang-jiwang sangat.Nanti kalau dia baca dia akan gelakkan saya.Apa-apa pon saya harap dia enjoy kat Redang nanti..Kalau nak nakal-nakal usha awek..usha je laa..tapi jangan balik cerita kat saya!!

Saya mintak satu je souvenir ..Mr Kudud kena bawak balik dari Redang.Mesti cari fridge magnet sampai dapat..sebab saya suka kumpul..hehe

Entry ni jiwang sikit.Makanya saya nak letak gambar Mr Kudud banyak-banyak sampai nak termuntah tengok...kui kui.Hobi saya suka snap dan edit gambar Mr Kudud.Lepas tuh buat collection banyak-banyak ala-ala portfolio..kenapa? sebab saya tak fotogenik so no point amik gambar sendiri banyak-banyak ):










Dulu one of the reason saya suka Mr Kudud sebab muka dia ala-ala bad boy gitu...gangsterism betul aku ni.Macam muka kaki pukul je kan...suka tau!! Saya memang saiko so abaikan je la statement ni

From Puchong With Love,








38 comments:

Afikah Aziz said...

ehehe sian,ckp die bad boy..lg sempoi galakkan die usha awek adoiii :p

liyana said...

hehe.. cian kena tgl yer.. :)
bkn selalu company trip blh bwk family kan?..

♥Lady Ainaa♥ said...

single sekali sekala..XD...hnsem ur Mr.Kudud..semoga bhgia sehingga ke syurga..amin~

NM02 said...

kena tinggal la ni ye..

mmmm

mm

m

sabaq naaa!!

;0)

Shu Shinju said...

ala..sian kena tinggal..apesal xleh ikot..ruginyeee... redang best tu....

Mak Izz said...

hehe.. rindulah tu :)

nadiaazira said...

kak liza, i think taste kita sama...suka guys muka bad boy...hehehe...i pun suka guys muka ganas, tak boleh bla, ada parut2 sikit n botak! itu kegilaan saya! hahaha...

Rtp Farra Arisha said...

ala kasihan nya dia ditinggal oleh mr kudud tu...no worries, i'm waiting for u here. hehe :))
nnt update blog ini slalu tau, senang nak wusha2. hekhek.
have fun sis :)

atanps said...

lovely post... i like... takekare k... don't worry, i won't be naughty...

Alin Marlini said...

balik umah mak lagi best :)

bella luna said...

eheheh betulla 1 time tgk mr kudud mmg muka cam gangster.. :p awk sama macam kawan kita suka bad boy.. kita suka llk muka sweet2 boleh!hahahah

♥MAMASYAZA♥ said...

suka tgk idung mr. kudud....takpekan akak tengok aje...hehehehe

~izan~ said...

kejap je dik kena tinggallll hehehe... siap ada pesanan penaja tu time nk usha awek hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

dear Mr Kudud? hehehe..sis ade sorg member..kami panggil dia kudud zaman sekolah dulu sebab dia kurus kering..tp member sis tu pompuan lah

misha.w said...

rindu suami yek? :P

aTy _faRed~ said...

walaweihh...pergi tempat besh tapi tak bawak sekali..memang kompem ar jeLes..!! kalau ai..dah meroyan agaknyer.. hehehe.. ;p

puteri ain said...

pulau redang ? best betul . lawa tempat tu .

Mama Gee said...

kena tinggal sesekali takpe...boleh membuahkan rinduu...

suka mr B sbb dia botak dan ade parut kat tepi mata...cam kaki gaduh jugak..haha kita sama taste

MiYOKO SuKi said...

alolo....ciannye...

Liza Razak said...

@afikah aziz : kalau usha je x pe..jgn lebih2..haha

Liza Razak said...

@liyana : tu laa..kesian saya kena tggl..hehe

Liza Razak said...

@lady ainaa : tengkiuu for the wish..confirm kembang idung mr kudud ni..hehe

Liza Razak said...

@NM02 : tu laa...nasib baik die pergi 3 hari je.Kalau 3 minggu,parah jugak..hehe

Liza Razak said...

@shu shinju : adehh..company die support utk bwk staff je.jeles tul tak dapat join sekaki g redang

Liza Razak said...

@mak izz : a ah..rindu laa sikit2..hehe

Liza Razak said...

@nadiaazira : yaa betul !! taste kite mmg sama..cool kan??

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : i akan cuba update blog selalu ok?? peace !! :)

Liza Razak said...

@atanps : ye laa tuh...pegi berjimba sorang2.mencik !!

Liza Razak said...

@alin marlini : kan..kan?? boleh makan masakan mak !! :)

Liza Razak said...

@bella luna : cam gangster kan?? tapi hati mcm pompuan..sensitip..muka ganas tapi hati cute..hehe

Liza Razak said...

@mamasyaza : tu laa...idung saya kemek...jeles tul..hehe

Liza Razak said...

@izan : memang kena pesan siap2...bahaya!! :)

Liza Razak said...

diana @ bilakukatacinta :ye ke? x tau nape saya panggil die mr kudud..main belasah je panggil..suka hati je kan?hehe

Liza Razak said...

@misha.w : a ah aaa... :)

Liza Razak said...

@aty_fared : mmg jeles tahap gaban..huwaaaa !!

Liza Razak said...

@puteri ain : tu laa...saya pon x pernah pergi

Liza Razak said...

@mama gee : yeay !! kita sama taste..kdg2 kena tggl ni bagus jugak..kan?

Liza Razak said...

@miyoko suki : huhuhu...sedeynye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...