Jul 5, 2011

Shisha & Kebab @ Al- Rawsha

Dua minggu lepas saya dan Mr Kudud pegi melepak dengan salah seorang best friend kitorang yang dah lama tak jumpa.Kali ni best sebab kitorang lepak kat Al-Rawsha cawangan baru.Tak de laa baru sangat..cuma kitorang baru ada time nak pegi..hehe

Dulu masa saya tinggal kat Ampang,memang selalu jugak pegi Al- Rawsha.Tapi kat Jalan Damai,berdekatan dengan Jalan Ampang.Sebab apa saya suka sangat AL-Rawsha ni?Sebab menu dia yang best seperti Lamb Mandy, Mint Tea, Mix Kebab dan macam-macam lagi.Since harga dia yang macam ehem sikit so selalunya hujung bulan la baru boleh makan.Kalau tiap-tiap minggu alamatnya memang nipis laa poket bulan-bulan...

Al-Rawsha yang baru ni terletak kat Jalan Kg Pandan.Sapa yang tak pernah mencuba,sila lah mencuba..Hari tu saya,Mr Kudud,kawan saya Fatemah order Mix Kebab dan Milk Tea (ala-ala teh tarik) sebab masing-masing dah makan kat rumah sebelum keluar.


Cantik gile interior dalam ni..




Kawan saya Fatemah ni pemalu sikit kalau bergambar.Tak macam saya...pantang nampak kamera...kihki








Bila dah habis makan,baru sibuk nak snap gambar...sori laa ini je yang sempat saya snap..hehe
Btw...Kawan saya Fatemah ni baru sahaja kehilangan ayahanda tercinta beberapa bulan lepas.Mari lah kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah untuk beliau.

Lately saya kurang sangat update blog..tapi saya akan cuba update selalu...

From Puchong With Love...











6 comments:

bunga said...

seronok..gambar pun cantik.

fLo said...

x reti mkn makanan arab..huhhu...dh try lepak dgn kengkawan tp x bleh masok...hehehehe

cik chinta said...

uhuhu..teruja..

AnneRaini said...

Teringin gak nak cube...belom ada masa sesuai.....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice view n mcm biase...
nice pic...

Mama Gee said...

takut nk masuk al rawsa...takut mahaii...hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...