Jul 27, 2011

Featured In Blog Pilihan Pikalurve ( BPP )

Last week blog saya yang ciput ni telah menjadi blog pertama yang direview dalam segmen Blog Pilihan Pikalurve.Tengkiuu Cik Syafiqah...Terharu sangat...


Ini antara petikan dalam entry beliau...

husband & wife yg sweet ni..woww! i LIKE her blog..siapa???LIZA RAZAK..hehee..blog sis liza ni best kerana..blog dia mesti ada cerita pasal fesyen..wahhh! mmg kesukaan i, you!!!
kalau tak fesyen, makan..tak makan, berjalan-jalan, tak pon shopping.. tu semua yg i suka..hehee..
ehh, tak lupa jugak kisah2 romantik mereka (sis liza & mr.kudud) bersama..kalau korang follow blog dia dr awal, romantik jugak lahh kisah hidup H&W ni..

Kalau nak baca dengan lebih lanjut lagi, boleh klik SINI

Mari kita terjah blog Syafiqah Hashim

From Puchong With Love...






10 comments:

puteri ain said...

bestnya . congrats .. sweet lah =)

sampankertas said...

blog sye bila nak jadi pilihan awk hihihi

aTy _faRed~ said...

ai pon suker jugak bace blog u..:)

Rtp Farra Arisha said...

and so with me, i love to read all ur stories. tampak menarik untuk dibaca. tahniah ya sis :))

MiYOKO SuKi said...

waaaa...glamer gitu blog u...

congrats, sis...

Liza Razak said...

@puteri ain : tengkiuu :)

Liza Razak said...

@sampankertas : alamak...saya tak buat segmen tuh lagi laa..nnt ade time saya buat ek

Liza Razak said...

@aty_fared : tengkiuu..terharu tau !!

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : me too...love to read ur blog as well :)

Liza Razak said...

@miyoko suki : aloh..biase je pon..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...