Aug 1, 2011

Week - End Luna Di Miele @ Bakau Gruv

Semalam merupakan first year wedding anniversary saya dan Mr Kudud.Baru je setahun kan...hehe.So kitorang ambil kesempatan untuk bercuti kat Bakau Gruv lagi. Ye laa..mana aci Mr Kudud je pergi Redang hari tuh.Saya pon nak jalan-jalan jugak..

Kali ni best sangat sebab kali ni kitorang pegi holiday secara santai gile.Tak de plan nk berjalan-jalan sangat.Cuma betul-betul stay berehat dalam Bakau Gruv je.Tapi lepak kat situ sangat best sebab semua staff sangat friendly especially kawan kami,Jafnie. Nanti kalau korang teringin nak rasa stay kat paya bakau boleh laa cuba ek.

Ini antara gambar-gambar hasil camwhoring yang tak seberapa tuh..Gambar ni kitoang snap masa air laut pasang.Next entry saya update lagi ok??











From Puchong With Love...








20 comments:

nadiaazira said...

macam menarik je bercuti di kawasan paya bakau...kat mana tu kak liza???

Anisa Hang Tuah said...

cantik!

hensem :)

aTy _faRed~ said...

kat mane exactly area tempat ni..?? macam menarik gak idea..:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

As usual..
Nice pic..

akuiwana said...

hubby u hnsem!and u look gojes!smoga bahagis ke akhir hayat ye? ;p
ehem ehem.btw bila nk holiday betiga ni? :)

Rtp Farra Arisha said...

tona color gmbr tu cantik ;) hehe and so with u :)

MiYOKO SuKi said...

dkt laut ke tuu...nice2...

ur bj forever21 ke...cam sama je ngan bj i...

sugar2 kapas strawberry said...

hensem husband u..hehehe..semoga bahagia

Gieyana said...

pic sgt cantik..neway, hepi anniversary yer..

~..cik PriNCEss..~ said...

gougers!!~~

Liza Razak said...

@nadia azira : kat tg sepat,morib..nanti ada time try laa pegi sane ek

Liza Razak said...

@anisa hang tuah : wahh..tengkiu2 :)

Liza Razak said...

@aty_fared : kat tg sepat,morib..

Liza Razak said...

@meniti senja : tengkiuu

Liza Razak said...

@akuiwana : sah2 kembang idung mr kudud kalau baca komen u ni.Bertiga?? adoii..x de rezeki lagi laa dear..hehe

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : tengkiu dear :)

Liza Razak said...

@miyoko suki : a ah..saya beli kat forever 21 jugak..same laa kite !!

Liza Razak said...

@sugar2 kapas strawberry : tengkiuu..sah2 laa kembang idung mr kudud nanti..haha

Liza Razak said...

@gieyana : owhh..tengkiuu !!

Liza Razak said...

@cik princess : tengkiuu dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...