Aug 24, 2011

WW : Shopping @ Chic Pop Street Bazaar

Ini yang saya beli..


2 helai dress vintage


Badge Button untuk photoshoot Pypy.Lamb Studio lepas raya nanti


Dan fabrik untuk photoshoot accessories.


From Puchong With Love..







16 comments:

Sung Je Kyo said...

mana dress vintage 2?? msti nice kn... =)

Aida Azryn said...

met ari rayer kak! hehe.. ;)

Anisa Hang Tuah said...

cool lah

:)

Kak Adha said...

x sbr nk tgk dress dan... nk tgk mcm mana liza guna/gayakan button n fabrik tu utk photoshoot. hem... (still thinking)

♥MAMASYAZA♥ said...

cantik kad raya tu

Liza Razak said...

@sung je kyo : nanti next next entry saya upload ok?? hehe

Liza Razak said...

aida azryn : selamat hari raya !

Liza Razak said...

@kak adha : dress tuh nanti saya update dalam next entry..photoshoot tuh lepas raya..

Liza Razak said...

@mamsyaza : terima kasih

Liza Razak said...

@anisa hang tuah : tengkiuu :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice one...

Liza Razak said...

@meniti senja : tengkiuu :)

oshinz said...

badge butto tu comel la. sis beli mane eh?

Liza Razak said...

@oshinz : saya beli kat chic pop bazaar kat jaya one,PJ.selalunya bazaar ni ada 2 bulan sekali je

einz miszmessy said...

tak sabar!!!
neway salam lebaran buat kak liza
^_^
isk...button badge tu classic la~

Epal Hirata said...

eh eh akak...button badge tu cute la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...