Aug 24, 2011

Eid Mubarak Card.From.The Kudud's Family





Sekarang ni musim orang kirim e-card.Saya pon gedik jugak nak buat....ni semua pemintaan Mr Kudud suruh buat.Jadi...ini lah hasilnya.Kanak-kanak 3 ekor tu pon tak dilupakan.Selitkan jugak.Kang kecik hati...

Semalam sampai tak tido malam mengedit gambar dan kad raya ni.Kad raya cam buruk pulak bile tengok pagi tadi..tapi tak pe laa...janji ado!!

Korang tahun ni raya mane? Tahun ni saya akan balik ke Perak lepas tuh ke Perlis (Kg Mr Kudud ).Kitorang bertolak jumaat malam...yeay..tak sabar nak balik kampung!! Sekarang ni busy gile mengemas rumah & packing baju sikit-sikit sebab takut kalau last minute nanti ada barang yang tertinggal..hehe.

Korang punya kad raya macam mana pulak.Mesti lagi cantik dari saya kan?? Saya punya buruk..huhu :)


From Puchong With Love...







18 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

janji ade kan kad kan... heee...

CIK JATT said...

nice!! sweet jer. ehh tu apa tu ehh, iguana ker. u bela ehh
by the way, i raya kat rumah MIL this year, but petang dah balik rumah my mom. takpe, both kat utara:)

mOon jOhari said...

mOon x pandai lgsg nk buat kad2 nih...mOon pn balik perak...tepen... :)

Liza Razak said...

@meniti senja : tu laa...janji ado kan??

Liza Razak said...

@cik jatt : aah..iguana tuh..jenuh laa nak angkut kanak-kanak ni balik beraya nanti...hehe

Liza Razak said...

@moon johari : ye ke? saya balik parit buntar..hehe

.: iEyLa :. said...

selamat hari raye sis...
okla tu de kad raye.. ;)

Liza Razak said...

@ieyla : ade tapi buruk..hehe.btw..selamat hari raya !!

Pocket said...

pocket tak wat e-kad raya,
pasal pocket nyer komputer yg berkemampuan nak edit edit ni tgh
rosak.. punya la tak besh :(

nama dia chicken?
suka suka comel!!tp takut orang orangkat rumah pocket ni masak jer makhluk seumpama kalau pocket bela, just nak bagi sakit ati pocket...^^

Run Away♥ said...

cantikkk.;d.../Salam kenal..dan selamat hari raya...;d

oshinz said...

amboi.. chombee tu sibuk beraya jugak. hehehehehe.

Liza Razak said...

@pocket : ye ke? kalau mcm tuh bahaya kalau bela iguana kat rumah :)

Liza Razak said...

@oshinz : a ah..sibuk je..kena letak gak gambar dia.nnt sentap pulak..hehe

nadiaazira said...

selamat hari raya k.liza...
nadia raya kat johor je...
akak perak kat mana???
bestlah raya kat kampung kan... =)

syakey said...

perak?? perak kt mana? kampung perak jugak XD

slamat hari raya! kim slm dekat chombee chicken dgn cooter eyh


:D

Rtp Farra Arisha said...

ur kad raya is so sweet! very like it..arisha pun belum ada lagi such that cool kad raya. wuhuhu..

kocix! said...

ini kad raye ke kad kawen??
hehhe
kad raye stail baru.
cantikk dan sweett dgn anak2..
kim salam kat cooter!
kocix suke cooter!

Cik Puan Axa said...

kite pun balik perak juge!!tapi jumaat pagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...